Ticker

6/recent/ticker-posts

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Λιβαδειά 11-05-11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  
Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου το τμήμα Γυμναστικής του Ομίλου μας συμμετείχε σε 2 πρωταθλήματα , ένα Πανελλήνιο και μία προκριματική φάση .  
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας , ο ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΒΑΣΙΛΗΣ , με εκπληκτικές προσπάθειες στο διπλό μίνι τραμπ και συγκεντρώνοντας 57,90 βαθμούς κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Παίδων. Προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος Τραμπολίνο είναι η Πολίνα Παπαχρήστου.

Στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής , πήραν μέρος για πρώτη φορά οι νεαρές μας Παγκορασίδες : Τούντα Λητώ – Ελένη , Αρκουμάνη Μαρία–Νεφέλη , Κολοβού Νικολέτα , Πάλλα Αγγελική , Καραμήτρου Αρετή και Τούντα Νεφέλη. Όλες οι αθλήτριες αγωνίστηκαν στο έδαφος χωρίς όργανο εκτός από την τελευταία αθλήτρια , τη Νεφέλη , η οποία αγωνίστηκε σε 2 προγράμματα , έδαφος και σχοινάκι.
Αξιοθαύμαστη ήταν η παρουσία των υπολοίπων αθλητριών του τμήματος στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του Μοσχάτου ,οι οποίες παραβρέθηκαν στους αγώνες για να εμψυχώσουν τις συναθλήτριές τους ! Προπονήτρια του τμήματος είναι η Μαρία Ζηλιαναίου. 
Το Διοικητικό μας Συμβούλιο συγχαίρει τις επιδόσεις και προσπάθειες των αθλητών και τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία.


Μετά τιμής



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια