Ticker

6/recent/ticker-posts

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΑΚΟΛ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
Α) ΤΜΗΜΑ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Στην Κεφαλλονιά , στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής , από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου και για 2η συνεχή χρονιά βρέθηκε το τμήμα της αγωνιστικής ρυθμικής του Ομίλου μας .Οι αθλήτριες:

Δέλια Δραγώγια, Μάρκου Βασιλική, Μερόπη Παναγιώτου, Φαίη Θεοδώρου, Νεφέλη Αρκουμάνη, Θεοδώρα Παπαγεωργίου, Αποστολία Νάση , Αστερία Λουκά, Νικολέτα Κολοβού και  Ειρήνη Αποστόλου απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και μια ευχάριστη διαμονή στο όμορφο νησί , παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στο κλειστό στάδιο «Αντώνης Τρίτσης» με την προπονήτρια τους Μαρία Ζηλιαναίου , αφήνοντας τις καλύτερες  εντυπώσεις .
Επόμενη συμμετοχή σε Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για το έτος 2012 προγραμματίζεται το Festival del solo στο Riccione της Ιταλίας όπου θα συμμετάσχουν αθλητές & αθλήτριες και από άλλα τμήματα γυμναστικής του Ομίλου μας.

Β) ΤΜΗΜΑ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αεροβικής όπου συμμετείχαν οι αθλήτριες του Ομίλου μας : Στάμου Χρύσα, Φούντα Γεωργία και Γαλανού Μαρία. Μετά την εμπειρία που είχαν τα κορίτσια από τους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Α.Κ.Ο.Λ. στη Λιβαδειά και με τη βοήθεια των προπονητριών τους Τσάπρας Λουκίας και Τζελέκου Βάσως , οι αθλήτριες βελτίωσαν όλες τις βαθμολογίες τους αφήνοντας την αίσθηση της συνεχούς βελτίωσης στους άλλους συλλόγους. Συγκεκριμένα , οι βαθμολογίες τους είχαν ως εξής :
Στάμου Χρύσα 13,966 – Φούντα Γεωργία 13,090 – Γαλανού Μαρία 10,066

Με τους αγώνες αυτούς έκλεισε η αγωνιστική περίοδος του τμήματος γυμναστικής.
Επόμενα πρωταθλήματα για τον Όμιλο είναι τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στίβου και κολύμβησης που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των 2 ερχόμενων εβδομάδων.
Το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια