Ticker

6/recent/ticker-posts

Ιστοσελίδες για την εγκυμοσύνη

Συντάκτης: Άκης Αδαμόπουλος, 30/07/2011
Παλαιότερα οι εγκυμονούσες έπαιρναν συμβουλές από τις παλαιότερες μητέρες και τα συγγενικά τους πρόσωπα. Πλέον το διαδίκτυο προσφέρει τη δυνατότητα μια ατελείωτης εξερεύνησης σε επιστημονικά, ψυχολογικά και χρηστικά ζητήματα της εγκυμοσύνης.

http://www.justmommies.com/

“The friendliest place for moms and moms-to-be” είναι το μότο της ιστοσελίδας αυτή. Περιέχει πολλές κατηγορίες με θέματα για μελλοντικές μαμάδες, αλλά και για νεογέννητα, παιδιά προσχολικής, σχολικής αλλά και εφήβους. Το site διαθέτει επίσης διάφορες ιδέες με παιχνίδια αλλά και βίντεο.

http://www.americanpregnancy.org/index.htm

Η επίσημη ιστοσελίδα του Αμερικανικού Οργανισμού Εγκυμονούντων. Πρόκειται για έναν οργανισμό αφοσιωμένο στην προώθηση της ευεξίας εγκυμοσύνης μέσω εκπαίδευσης, έρευνας, υπεράσπισης και ευαισθητοποίησης. Υπάρχουν συμβουλές τόσο για εγκύους όσο και για νέες μαμάδες.

http://www.babycenter.com/

Η νούμερο 1 διαδραστική ιστοσελίδα για γονείς σε παγκόσμια κλίμακα. Έχει ασχοληθεί με πάνω από 100 εκατομμύρια γονείς από τη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο, το 1997. Παρέχει πληροφορίες για εγκυμοσύνη για νέους γονείς, για το μεγάλωμα των παιδιών αλλά διαθέτει και λύσεις marketing για πιθανές αγορές.

http://www.babyspace.gr/

Πρόκειται για ελληνικό site σε προδιαγραφές ξένης ιστοσελίδας. Έχει ως στόχο να προσφέρει στο κοινό και συγκεκριμένα στα νέα ζευγάρια που μπαίνουν στη διαδικασία να αποκτήσουν παιδί, στις έγκυες γυναίκες, αλλά και στους νέους γονείς με παιδιά μέχρι 12 ετών, όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη, τη φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών τους. Αποτελεί τμήμα της εταιρίας Care Direct A.E. και συνεργάζεται με πολλούς γνωστούς φορείς και οργανισμούς.

http://www.femme.gr/

Η σελίδα αυτή ασχολείται με την εγκυμοσύνη αλλά και με τη γυναίκα ειδικότερα. Κατά τους δημιουργούς της πρόκειται για το σημαντικότερο πυρήνα πληροφόρηση μέσω διαδικτύου στον τομέα της μαιευτικής γυναικολογίας και της υγείας της γυναίκας γενικότερα.

http://www.pampers.gr/gr_GR/home

Η ιστοσελίδα της γνωστής εταιρείας παρέχει στους γονείς τις καλύτερες πληροφορίες και στήριξη από τους κορυφαίους παγκοσμίως ειδικούς σε θέματα παιδικής υγείας και ανάπτυξης. Περιέχει επίσης κατηγορίες σχετικές με την εγκυμοσύνη χωρισμένη ανά τρίμηνο με απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα των μαμάδων.

http://www.parents.gr

Η ιστοσελίδα παρέχει πληροφορίες για διάφορα θέματα γύρω από τη μητρότητα, την πατρότητα. Συμβουλές για όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο καλά οργανωμένο forum, όπου εκατοντάδες γονείς έχουν καταθέσει τις απόψεις και τα βιώματα τους από την συγκεκριμένη περίοδο τις ζωής τους, ενώ ανταλλάσσουν και συμβουλές και προβληματισμούς. flowmagazine.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια