Ticker

6/recent/ticker-posts

Δημόσιο: Καθορισμός ωρών εργασίας & εξυπηρέτησης πολιτών

Την καθιέρωση των ωρών εργασίας του -ελαστικού πλέον- 8ωρου σε όλο το Δημόσιο, ΟΤΑ α' και β' βαθμού και ΝΠΔΔ καθώς και των ωρών εξυπηρέτησης του κοινού ανακοίνωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με απόφαση που υπογράφει ο Δημήτρης Ρέππας.
Στο 8ωρο «μπαίνουν» ακόμα και υπάλληλοι που εξαιρούνταν μέχρι τώρα, όπως αυτοί της πληροφορικής αλλά και οι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Το ωράριο

(α) Ώρα προσέλευσης στις 07.00 και ώρα αποχώρησης στις 15.00
(β) Ώρα προσέλευσης στις 07.30 και ώρα αποχώρησης στις 15.30
(γ) Ώρα προσέλευσης στις 08.00 και ώρα αποχώρησης στις 16.00
(δ) Ώρα προσέλευσης στις 08.30 και ώρα αποχώρησης στις 16.30
(ε) Ώρα προσέλευσης στις 09.00 και ώρα αποχώρησης στις 17.00
Η εξυπηρέτηση για το κοινό
Η είσοδος του κοινού θα γίνεται κάθε εργάσιμη ημέρα από 09.00-15.00, και ειδικά για τις ΔΟΥ και τις δημόσιες διαχειρίσεις το πέρας εισόδου του κοινού ορίζεται στις 14.30, χωρίς να θίγεται η καθορισμένη ώρα έναρξης εισόδου του κοινού, που ισχύει σήμερα. Η είσοδος του κοινού στα γραφεία πρωτοκόλλου και στα Γραφεία Υποδοχής Πολιτών επιτρέπεται από 07.30-15.30.
Η ρύθμιση αυτή δεν ισχύει για τα γραφεία των υπουργών, υφυπουργών, προέδρων διοικητικών συμβουλίων, διοικητών και υποδιοικητών ΝΠΔΔ.
Επίσης, δεν ισχύουν οι ανωτέρω ώρες εισόδου του κοινού για την Κεντρική Υπηρεσία των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, για τα οποία ισχύουν οι ειδικά καθοριζόμενες από αυτά ημέρες και ώρες υποδοχής του κοινού.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε προηγούμενη σχετική ανάρτηση.
Κλικ εδώ για να δείτε ποιοι δε θίγονται από την καθιέρωση του 8ωρου/40ωρου.

www.aftodioikisi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια