Ticker

6/recent/ticker-posts

Χρήσιμα sites για εκμάθηση ζωγραφικής

Η ζωγραφική είναι μια ασχολία που ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία και δεν εγκαταλείπεται ποτέ. Είναι συχνό μεγάλα σε ηλικία άτομα να σκιτσάρουν με το που βρουν χαρτί και μολύβι μπροστά τους. Ακόμα και οι μουτζούρες στα σημειωματάρια είναι ένα είδος ζωγραφικής. Βιβλία και οι οδηγοί για εκμάθηση και συμβουλές ζωγραφικής υπήρχαν ανέκαθεν στη ζωή μας. Στην αντικατάστασή τους αποσκοπούν ορισμένες ιστοσελίδες με βοηθητικό περιεχόμενο για εκμάθηση ζωγραφικής. Σας παρουσιάζουμε κάποιες από αυτές.
Το όνομα της ιστοσελίδας είναι μάλλον σαφές. Ο καλλιτέχνης Kirk Bjorndahl είναι ο υπεύθυνος για όλες τις συμβουλές που υπάρχουν στον ιστότοπο. Εδώ μπορείτε να βελτιώσετε τις ικανότητες σχεδίασης όποτε έχετε χρόνο με μηδενικό κόστος. Μάθετε πώς να ζωγραφίζετε ανθρώπους, καρικατούρες, ή απλά γνωρίστε τον τρόπο σκέψης ενός καλλιτέχνη.
Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε διάφορα επίπεδα και μπορείτε να ξεκινήσετε από των αρχαρίων και να συνεχίσετε στων προχωρημένων. Η ζωγραφική βασίζεται στην εξάσκηση. Το site διαθέτει Forum αλλά και Gallery όπου διάφορα άτομα ανεβάζουν φωτογραφίες από τις δημιουργίες τους.
Πρόκειται για ένα απλό και απέριττο site με πολλά μαθήματα. Τα μαθήματα καλύπτουν μεγάλη γκάμα, από τα μικρά παιδιά που αρχίζουν να σχεδιάζουν, έως ενήλικες που θέλουν να ξαναρχίσουν την ενασχόλησή τους με τα καλλιτεχνικά. Ωστόσο απαιτείται πολύ διάβασμα  για το σωστό αποτέλεσμα.
Η ιστοσελίδα αυτή είναι σχεδιασμένη για χρήστες που ξεκινούν τώρα την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και εκτός των βήμα προς βήμα μαθημάτων προσφέρεται και η δυνατότητα για live chat και άλλα.
Το συγκεκριμένο siteείναι πιο εξειδικευμένο στις γελοιογραφίες και τα καρτούν. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία, παρότι τα μαθήματα δεν είναι πολλά. Υπάρχει βαθμολογία ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας των μαθημάτων.
Το deviantARTδημιουργήθηκε για τη διασκέδαση, την ενίσχυση και την έμπνευση για καλλιτεχνική δημιουργία που όλοι έχουμε μέσα μας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα για καλλιτέχνες καθώς βρίσκεται στο διαδίκτυο από το 2000. Περιέχει 20 κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες manga, φωτογραφία, video art και άλλα.

flowmagazine.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια