Το φθινόπωρο είναι εδώ για τα καλά και δίνει μια καλή ευκαιρία να καλλιεργήσουμε νόστιμα κηπευτικά.
Τα ραδίκια, ο βασιλικός, η ρόκα και το σπανάκι ωριμάζουν σε περίπου ένα μήνα και επιδεικνύουν ανθεκτικότητα στον ελαφρύ παγετό κατά τους χειμερινούς μήνες.
Μαρούλια, σέσκουλα, λαχανίδες ωριμάζουν σε 40 περίπου μέρες, ενώ τα δύο τελευταία αντέχουν σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες.
Τα παντζάρια και τα λάχανα απαιτούν δύο μήνες, ενώ μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε σκόρδο για το επόμενο καλοκαίρι.
Κι αν είναι αργά για να φυτέψετε σπόρους μπορείτε να καλλιεργήσετε φυντάνια.
Καλή φθινοπωρινή κηπουρική.
econewsΜαρούλια, σέσκουλα, λαχανίδες ωριμάζουν σε 40 περίπου μέρες, ενώ τα δύο τελευταία αντέχουν σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες.
Τα παντζάρια και τα λάχανα απαιτούν δύο μήνες, ενώ μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε σκόρδο για το επόμενο καλοκαίρι.
Κι αν είναι αργά για να φυτέψετε σπόρους μπορείτε να καλλιεργήσετε φυντάνια.
Καλή φθινοπωρινή κηπουρική.
2 Σχόλια
Άμα τη νομιμοποίηση, πότε φτουράει το εν λόγω;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγγνώμη για το σχόλιο. Αλλά είναι επίκαιρο εν όψει.. Χρεοκοπίας.
Γεια σου γείτονα GMT !
ΑπάντησηΔιαγραφή''Τίποτα στα χεράκια μου, μάνα μου, δε φτουράει.
Έρωτας, μαλαματικά, ξόμπλια και φυλαχτά''
Σπείρε γιατί χανόμαστε !. . .και ας είναι λαχανίδες!
..δηλαδή δεν έχουμε χρεοκοπήσει ακόμη?