Ticker

6/recent/ticker-posts

Επιτραπέζια διακόσμηση για πάρτυ

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για το φτιάξετε την διακόσμηση του τραπεζιού σας για κάθε είδους πάρτυ μικρών και μεγάλων παιδιών... Η αναγνώστρια και blogger Χρύσα Θεοδωρίτση μας στέλνει τη δική της … συνταγή επιτυχίας με απλά υλικά

ΥΛΙΚΑ
καλαμάκια για σουβλάκια, 
χαρτί εκτύπωσης Α4 180γρ 
αυτοκόλλητη ταινία ή σελοτέιπ
μικρά κομμάτια υφάσματος σε λεπτές λωρίδες ή κορδέλες 
Η/Υ και κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα (εναλλακτικά μπορείτε να ζωγραφίσετε)
μεταλλικά γλαστράκια ή γυάλινα βάζα μικρά (από μαρμελάδες)
ψαλίδι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Ξεκινάμε με το να φτιάξουμε τα σχήματα που θέλουμε. Καρδιές, αστέρια, κύκλους, σημαιάκια ή ότι άλλο επιθυμείτε σε ό,τι χρώμα ή μέγεθος σας αρέσει.  (αν το πάρτυ σας έχει ένα θέμα μπορείτε να δημιουργήσετε σχήματα σχετικά με το θέμα σας ή να επιλέξετε ένα δύο χρώματα να κυριαρχούν.) Στην δική μου περίπτωση τα χρώματα του πάρτυ ήταν πράσινο & κίτρινο. Στους κύκλους έγραψα happy birthday!! μιας και επρόκειτο για πάρτυ γενεθλίων.
 
  • Αφού λοιπόν ετοιμάσετε τα σχήματά σας τυπώστε τα στο Α4 χαρτί εκτύπωσης. Τα 180γρ είναι αρκετά καλά ώστε να μπορούν να σταθούν όταν τα κόψετε. (αν δεν μπορείτε να βρείτε χαρτί 180γρ. μπορείτε να τυπώσετε στο απλό χαρτί που έχετε και να τα κολλήσετε σε κάποιο χαρτόνι). Κόψτε τα σχήματα σας και κολλήστε στην πίσω πλευρά με την αυτοκόλλητη ταινία. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι κάπως έτσι. (φωτογραφία δεξιά)
 
  • Δέστε σφιχτά κορδέλες και υφάσματα στα καλαμάκια και είναι έτοιμα.
 
  • Για να τα στερεώσετε βάλτε τα μέσα σε μεταλλικά γλαστράκια ή άδεια βαζάκια από μαρμελάδες και γεμίστε με κομμάτια υφάσματος, κορδέλες, κομφετί, αρωματικά ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
 
Το αποτέλεσμα σίγουρα θα δώσει μια ευχάριστη και διασκεδαστική νότα στον μπουφέ σας ή σε μια γωνιά.
Για περισσότερες ιδέες:
 
flowmagazine.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια