Ticker

6/recent/ticker-posts

Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Βοιωτίας ο Χάρης Παπαθωμάς

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Επιμελητηρίου Βοιωτίας επισημοποιεί με ανακοίνωσή του ο Λιβαδείτης επιχειρηματίας κ. Χάρης Παπαθωμάς. Δείτε την ανακοίνωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 15 &16 Νοεμβρίου 2011 διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Εκλογές οι οποίες διεξάγονται σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών στη ζωή μας.

Σε μια εποχή όπου βιώνουμε αλλαγές στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου. Σε μια εποχή κρίσιμη για το μέλλον των επαγγελμάτων μας και των δικαιωμάτων μας.

Μια εποχή όπου χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο ένα Επιμελητήριο αρωγό στα προβλήματά μας και στις διεκδικήσεις μας. Ένα Επιμελητήριο με σαφείς στόχους, συγκροτημένη πρόταση, τεχνοκρατικό λόγο και με ανθρώπους με ξεκάθαρο προσανατολισμό και όρεξη για προσφορά και δημιουργία.

Ανακοινώνω σήμερα την συμμετοχή μου στις εκλογές ως επικεφαλής ενός πραγματικά ανεξάρτητου συνδυασμού που απαρτίζεται από νέους και έμπειρους συναδέλφους από όλη τη Βοιωτία.

Η πρότασή μας έχει επίκεντρο τον Βοιωτό Επιχειρηματία.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, για μας έχει ιδιαίτερη σημασία η ενότητα, η ανανέωση, η σύνθεση, η διεκδίκηση, η παρέμβαση και η συμμετοχή με στόχο την ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε το σύνολο των συναδέλφων που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου να συμπράξουν μαζί μας στη δημιουργία ενός ενιαίου ψηφοδελτίου που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανατρέψουμε κατεστημένες αντιλήψεις και γιʼ αυτό επικεντρώνουμε συνειδητά στο πραγματικό νόημα και τη σημασία αυτών των εκλογών, που είναι η αναβάθμιση του ρόλου του επιμελητηρίου στην κοινωνία μας.

Είμαστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας που στόχο θα έχει τη συνένωση προσπαθειών και δυνάμεων απʼ όπου και αν προέρχονται, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων επιχειρηματιών.

Ένα ξεκίνημα διεκδικητικό στην κοινωνία, στην κυβέρνηση, στην Ε.Ε. και στους ίδιους μας τους εαυτούς.

Ένα ξεκίνημα που θα μας βγάλει από τη μιζέρια και την απαξίωση.

Πιστεύουμε πως το Επιμελητήριο και ρόλο μπορεί να έχει και ουσιαστική παρέμβαση μπορεί να ασκήσει, αρκεί να υποστηρίξει με σθένος θέσεις και προτάσεις που απορρέουν από την γνώση των συναδέλφων. Μπορεί και πρέπει να καταστεί μοχλός ανάπτυξης, ειδικά τώρα στις κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος μας.

Σας ευχαριστώ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια