Ticker

6/recent/ticker-posts

“Γλυκαθείτε” στο 3ο Φεστιβάλ Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.

Καθώς το μέλι είναι ένα από τα εθνικά μας προϊόντα, αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός τόσο για τους ανθρώπους που εμπλέκονται στο φεστιβάλ όσο και για το καταναλωτικό κοινό. Στόχος του 3ου Φεστιβάλ Μελιού είναι η προβολή του ελληνικού μελιού και των άλλων προϊόντων κυψέλης στους χώρους εστίασης αλλά και η καλύτερη ενημέρωση του καταναλωτή για την ιδιαίτερη αξία των προϊόντων αυτών.

Το προηγούμενο φεστιβάλ που διοργανώθηκε πριν από δύο χρόνια (2009), σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τον αριθμό των επισκεπτών να ξεπερνά τις 15.000. Φέτος, στην έκθεση θα συμμετέχουν διάφορες εταιρείες παραγωγής, τυποποίησης και επεξεργασίας μελιού. Αυτές τις τρεις μέρες θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως: γαστρονομικός διαγωνισμός, εδέσματα ελληνικής κουζίνας που θα παρασκευάζονται από μέλι, περίπτερα για την ενημέρωση των καταναλωτών, εκδηλώσεις για τα παιδιά με θέμα: «Γνωριμία με το μέλι και τα προϊόντα μέλισσας» κ.α.

Περάστε μία βόλτα λοιπόν, περπατήστε στους διαδρόμους του Φεστιβάλ, μάθετε για την αξία του μελιού, ενημερωθείτε για οτιδήποτε θέλετε από τους ειδικούς και φυσικά πάρτε μία γλυκιά γεύση από αυτά που θα σας προφέρουν.

Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 4μμ– 9μμ, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 10πμ – 9μμ, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 10πμ – 8μμ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια