Ticker

6/recent/ticker-posts

Αντιδήμαρχος και . . .αστυνόμος!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρείς  μετασχηματιστές υψηλής τάσεις από το δίκτυο της ΔΕΗ, κατάφεραν να κλέψουν χθες βράδυ άγνωστοι στην αγροτική περιοχή της Κάτω Τιθορέας. Πιο συγκεκριμένα, οι κλοπές έγιναν σε τρία διαφορετικά σημεία στην αγροτική περιοχή “Καναπιτσάς” της Κάτω Τιθορέας, κοντά στο παλιό super market DIA.

Οι κλέφτες αφού ανέβηκαν στις κολώνες της ΔΕΗ, έδεσαν τους μετασχηματιστές υψηλής τάσεις με ιμάντες και στην συνέχεια με όχημα κατάφεραν να τους τραβήξουν μέχρι να αποκοπούν από την βάση τους και να πέσουν στο έδαφος. Στη συνέχεια αφού τους άνοιξαν έκλεψαν όλο το χαλκό που περιείχαν μέσα, περίπου 200 κιλά χαλκό ο ένας.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΔΕΗ η ζημιά θα αποκατασταθεί σε 3 – 4 ημέρες, οπότε και θα δοθεί ξανά ρεύμα στην συγκεκριμένη περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες είναι πολλά τακρούσματα κλοπών στην περιοχή μας, αρκεί να θυμίσουμε οτι πριν δέκα ημέρες περίπου, χρειάστηκε μέχρι και ο Αντιδήμαρχος Τιθορέας να “κυνηγήσει” κάποιους επίδοξους κλέφτες, μέχρι να τους ακινητοποιήσει η ΟΠΚΕ, λίγο έξω απο το Μόδι.

Πηγή e-tithorea.gr
lamiafm1.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια