Ticker

6/recent/ticker-posts

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ


1. ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

1.1. Υποβολή
α) Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 11 ως 30 Νοεμβρίου 2011, στις Δ/νσεις Δ.Ε. στην αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα σχολεία στα οποία ανήκουν οι εκπαιδευτικοί οργανικά ή έχουν τοποθετηθεί προσωρινά. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.
β) Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση και για βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ  από μετάθεση, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Σύμφωνα με την §12 του άρθρου 9 του Ν.3848/2010, οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί τοποθετούνται οριστικά στο τέλος της πρώτης διετίας, κατά τη διαδικασία μεταθέσεων εντός της ίδιας περιοχής όπως ορίζεται στις οικείες διατάξεις. Ως εκ τούτου νεοδιόριστοι που διανύουν τον πρώτο χρόνο του διορισμού τους δεν έχουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης οριστικής τοποθέτησης κατά τις τρέχουσες μεταθέσεις.






ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΑ ΣΧEΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ  ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ.


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια