Ticker

6/recent/ticker-posts

Η Ducati 1199 Panigale "ομορφότερη μοτοσικλέτα της Έκθεσης EICMA 2011"

Η Ducati 1199 Panigale, η νέα superbike της Μπολόνια και ένα από τα σπουδαιότερα δίτροχα που αποκαλύφθηκαν στην 69η Διεθνή Έκθεση Μοτοσικλέτας του Μιλάνου, κέρδισε το βραβείο της "Ομορφότερης Μοτοσικλέτας της Έκθεσης" από 13.800 επισκέπτες που ψήφισαν στο διαγωνισμό του ιταλικού περιοδικού "Motociclismo".

H 1199 Panigale συγκέντρωσε ποσοστό 53.4% της ψηφοφορίας και κέρδισε με μεγάλη διαφορά, καθώς η MV Agusta F3 που ακολούθησε απέσπασε το 17% των ψήφων και η τρίτη Husqvarna Nuda 900R ποσοστό 3%.

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε την τελευταία από τις έξι ήμερες της δημοφιλέστερης μοτοσικλετιστικής έκθεσης, που προσέλκυσε σχεδόν μισό εκατομμύριο ανθρώπους στον φιλόξενο και ευρύχωρο εκθεσιακό χώρο της Fiera στο Μιλάνο.

H απονομή πραγματοποιήθηκε από τους Pierfrancesco Caliari, Γενικό Γραμματέα της Διοργανώτριας Αρχής των ANCMA/EICMA, και τον Piero Bacchetti, πρόεδρο της εκδοτικής "Edisport", στον Gianadrea Fabbro, Υπεύθυνο της Σχεδιαστικής Ομάδας της Ducati και δημιουργό της 1199 Panigale. 

Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στο Borgo Panigale, το διάσημο προάστιο της Μπολόνια όπου εδρεύει το εργοστάσιο, η 1199 Panigale συνδυάζει τον ισχυρότερο δικύλινδρο κινητήρα παραγωγής παγκοσμίως με το πλαίσιο τύπου monocoque, με αποτέλεσμα να αποδίδει 195 ίππους - με συνολικό βάρος μόλις 164 κιλών.

Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσικλέτας EICMA 2011 σηματοδότησε επίσημα την εκκίνηση παραγωγής των 1199 Panigale, 1199 Panigale S και της "σημαιοστολισμένης" 1199 Panigale S Tricolore - η οποία με κόκκινο, λευκό και πράσινο χρωματισμό υπογραμμίζει την καταγωγή της και τιμά την 150η επέτειο της ένωσης της Ιταλίας. Και οι τρεις εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές του 2012.

auto.in.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια