Ticker

6/recent/ticker-posts

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Η ομάδα του Α.Κ.Ο.Λ. πριν ένα χρόνο
Στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2011, ο ΄Ομιλός μας, με δυο μόνο αθλητές, τα αδέλφια Μαριανώτα & Γιώργο Ελμαλή, συμμετείχε στα KE ΙΩΝΙΔΕΙΑ στη Νίκαια Αττικής, όπου η Μαριανώτα απέσπασε μια πρώτη και δύο δεύτερες νίκες. 

Συγκεκριμένα τερμάτισε στην 1η θέση, στα 200 μ. ελεύθερο, σημειώνοντας την καλύτερη μέχρι σήμερα επίδοση στην Ελλάδα, στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α, καθώς και στη 2η θέση στα 50 και 100 μ. ελεύθερο αντίστοιχα, στην ίδια κατηγορία. 

Μ’ αυτές τις επιδόσεις της εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Πανελλήνιους Χειμερινούς αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στα αγωνίσματα των 50, 100, 200 μ. ελεύθερο. 

Στους ίδιους αγώνες ο Γιώργος Ελμαλής, βελτίωσε τις ατομικές του επιδόσεις στα 50, 200 και 400 μ. ελεύθερο. 

Η επόμενη αγωνιστική συμμετοχή του Ομίλου μας είναι στη Λάρισα, σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2011. 

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο ΄Ομιλός μας συμμετείχε σε αγωνιστικές υποχρεώσεις με ομάδα είκοσι αθλητών & αθλητριών, όπως στο Χριστουγεννιάτικο Κύπελλο Πάτρας, από όπου είναι και η φωτογραφία. 

Να σημειώσουμε ακόμη, πως από τις 17 Οκτωβρίου 2011, δεν λειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο, μ’ αποτέλεσμα οι προπονήσεις των αθλητών μας να γίνονται σε κολυμβητήρια όμορων νομών (Εύβοιας & Φωκίδας), με δεδομένο ότι το κολυμβητήριο της Πόλης μας είναι το μοναδικό στο Νομό μας. 

Για την παρεχόμενη φιλοξενία και διευκόλυνση των αθλητών μας, οφείλουμε και δημόσια να απευθύνουμε τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας στο Δήμο Χαλκίδας και στα σωματεία του ΝΟΧ και ΑΚΟΧ . 

Ελπίζουμε, πως οι υπεύθυνοι της Πόλης μας, θα λάβουν σοβαρά υπόψη τους την ανάγκη λειτουργίας του κολυμβητηρίου, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του τμήματος κολύμβησης του Ομίλου μας, αλλά και η εξυπηρέτηση πολλών ενήλικων συμπολιτών μας. 

Σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή, γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη να δοθούν διέξοδοι στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στους νέους, γι’ αυτό πιστεύουμε ακράδαντα, πως η άμεση λειτουργία του κολυμβητηρίου θα συμβάλει θετικά. 

Για τον λόγο αυτό καλούμε και δημόσια τη Δημοτική Αρχή, να επανεξετάσει το θέμα και να παραδώσει άμεσα για χρήση το κολυμβητήριο. 



Το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια