Ticker

6/recent/ticker-posts

Μαγευτικό το “Άστρο των Χριστουγέννων” στο Πλανητάριο

Επειδή όλοι θέλουμε να ξαναγίνουμε παιδιά και να ζήσουμε το «παραμύθι» των Χριστουγέννων, το Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου μας προσφέρει ένα ονειρικό ταξίδι μέσα από τη γνωστή ψηφιακή παράσταση «Το Άστρο των Χριστουγέννων». Η φαντασμαγορική ατμόσφαιρα του χώρου γεμίζει τις καρδιές των μικρών παιδιών και των μεγάλων με θαυμασμό, βιώνοντας, κάτω από τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική παράσταση, που μέσα από το εντυπωσιακό οπτικό θέαμα δίνει πιθανές απαντήσεις σε ερωτήσεις που κυριαρχούν εδώ και αιώνες στην ανθρωπότητα. Ξεκινώντας από τη γέννηση του Χριστού στη φάτνη της Βηθλεέμ και με τους μάγους να πλησιάζουν, η παράσταση «Το Άστρο των Χριστουγέννων» παρουσιάζει ιστορικά αλλά και επιστημονικά στοιχεία καθ’ όλη τη διάρκειά της. «Μεταφερθείτε» στο παρελθόν και μπείτε στο εορταστικό κλίμα.

Υπήρχε στα αλήθεια το άστρο που οδήγησε τους μάγους στο Χριστό; Μπορεί να πει κάποιος αν ήταν μετεωρίτης ή κομήτης; Γιατί κανένας επιστήμονας δεν μπορεί να δηλώσει με σιγουριά τί είδους άστρο φώτισε τον ουρανό εκείνη τη νύχτα; Η επιβλητική μουσική και το εντυπωσιακό θέαμα διαμορφώνει μια παράσταση ιδανική για την παιδικότητα της μικρής ηλικίας, αλλά δημιουργεί και τεράστιο ενδιαφέρον για όλη την οικογένεια. Σύνθετη αλλά και πολύ απλή ταυτόχρονα προσφέρει μια εμπειρία, στηριγμένη σε υψηλή τεχνολογία, που θα σας μείνει αξέχαστη.


Πληροφορίες:

Ίδρυμα Ευγενίδου, Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο, Τηλ: 210 9469600.

Ώρες παραστάσεων: 11:30, 14:30, 16:30, 19:30. Διάρκεια: 40΄

Πληροφορίες για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να βρείτε από το site http://www.eugenfound.edu.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια