Ticker

6/recent/ticker-posts

Επιτυχίες του ΑΚΟ Λιβαδειάς


 ΄Αλλη μία πανελλήνια επιτυχία αθλητών στίβου του Ομίλου μας.
Αυτή τη φορά στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, στο Μαρκόπουλο Αττικής.
Ο Μίγας Κων/νος και η Μενεγάτου Μαριάννα, ως νικητές των αντίστοιχων τοπικών αγώνων, εκπροσώπησαν σ’ αυτούς τους αγώνες το Νομό Βοιωτίας.

Ο  ΜΙΓΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μαθητής της 1ης τάξης Λυκείου, αγωνίστηκε στα 4.000 μ. και τερμάτισε στην 2η θέση, με χρόνο 12΄36΄΄εξασφαλίζοντας μ’ αυτή την επιτυχία του, πρόσθετη βαθμολογία (bonus), για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η επιτυχία του αυτή έχει μεγαλύτερη αξία, αν λάβουμε υπόψη μας, ότι, συναγωνίστηκε με αντιπάλους μεγαλύτερων ηλικιών, δηλαδή μαθητές 2ης & 3ης λυκείου, καθώς και την πτώση που του προξένησαν στην εκκίνηση του αγώνα, εξ αιτίας της οποίας έχασε πολύτιμο χρόνο και τραυματίστηκε στο χέρι του.
Η ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, αγωνίστηκε στα 3.000 μ. χωρίς να καταφέρει να κερδίσει μία από τις προνομιούχες θέσεις, γιατί λόγω τραυματισμού της, είχε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός προπονήσεων.

Κολύμβηση

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αθλητές και αθλήτριες κολύμβησης του Ομίλου μας, λόγω της μακρόχρονης διακοπής λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, συμμετείχαν στους Χειμερινούς Αγώνες Προαγωνιστικής Κατηγορίας, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, στη Χαλκίδα.
            Σ’ αυτούς τους αγώνες, για λογαριασμό του Ομίλου μας αγωνίστηκαν οι παρακάτω :
  • Θεοχάρη Χαριγιάννα, κατακτώντας την 2η θέση στα 100 μ. ελεύθερο
  • Σοφιανάτος Κων/νος, στα 100 μ. πρόσθιο, τερμάτισε στην 3η θέση
  • Χατζηστάμου Αθανασία, αγωνίστηκε στα 50 μ. ύπτιο

Το Δ.Σ του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια