Ticker

6/recent/ticker-posts

Ημερίδα στην Αλίαρτο με θέμα “Αλκοόλ και Εφηβεία”


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμος Αλιάρτου και η Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου σας καλούν στην Ημερίδα που διοργανώνουν με θέμα:


“Αλκοόλ και Εφηβεία”


 
Θα επακολουθήσει συζήτηση


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΛΙΑΡΤΟΥ                                                             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ                                                                           ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΨΑΡΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ο κος Διοικητής του ΑΤ Αλιάρτου , και πολύ σωστά, ζήτησε την βοήθειά μας για να μπορέσει (όσο είναι αυτό δυνατόν) να ελέγξει αυτήν την κατάσταση που επικρατεί στα καταστήματα αυτού του είδους. Του εύχομαι ειλικρινά να το κατορθώσει , αλλά φοβάμαι ότι εμείς που στρουθοκαμηλίζουμε , μπροστά του θα λέμε μπράβο αλλά μετά θα μαζεύουμε πάλι υπογραφές για να τον διώξουμε γιατί ενοχλεί την νεολαία μας και δεν την αφήνει να οδηγήσει χωρίς δίπλωμα ,ή με ανασφάλιστα και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητα ή να διασκεδάσει απρόσκοπτα υπό την επήρεια του αλκοόλ. Και πάλι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα απειλούμε θεούς και δαίμονες του τύπου ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ, κλπ ,, όταν θα διανοηθεί να ελέγξει ή πολύ περισσότερο να κατασχέσει μοτοποδήλατο ανασφάλιστο (και όχι μόνο) του ''μάγκα,,λεβέντη μας. Αλλά τότε θα πρέπει να συλλάβει εμένα , τον ''προοδευτικό γονέα,,, που φουσκώνω από υπερηφάνεια όταν βλέπω το αγόρι μου να τρέχει υπερβολικά , ή να κάνει σούζες με το μηχανάκι . Συγνώμη για την πολυλογία μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως αυτά έχουν γίνει.Αν έχει την στήριξη όμως, όλων των αρχών, θα μπορέσει ο ΑΣ Αλιάρτου να κάνει τη δουλειά του.Δυστυχώς όμως τα καταστήματα σήμερα δεν υπόκεινται σε ουσιαστικό- προληπτικό έλεγχο.Μακάρι να κάνει ότι υποσχέθηκε ο Δκτής του Α.Σ. Αλιάρτου.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να στηριχτεί από όλους μας, γιατί είναι νέος και άρα μπορεί να είναι κοντά στα παιδιά και την φιλοσοφία τους αλλά πολύ περισσότερο δεν έχει διαβρωθεί και διαφθαρεί από τους ''ημέτερους,, που πάντα προσπαθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να χώνουν την μυτούλα τους παντού. Πάντως κε Διοικητά , φρόντισε να κάνεις την δουλειά σου όπως ξέρεις εσύ καλύτερα και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ γονείς που ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους θα είναι δίπλα σου . Γι΄ αυτό να είσαι σίγουρος.

      Διαγραφή