Ticker

6/recent/ticker-posts

Το πρόβλημα μένει πίσω, ο Λεμπέσης κοιτάζει μπροστά

Ήταν κάτι που τον απασχολούσε τους τελευταίους μήνες έντονα. Δεν ήταν και η πιο ευχάριστη διαδικασία, να μην μπορεί να προπονηθεί όπως έπρεπε και κυρίως όπως ήθελε ο ίδιος ο Σπύρος Λεμπέσης και ο προπονητής του, Πέτρος Ακριβάκης. Τα… μηνύματα που στέλνει το χέρι του όμως είναι σαφή. Το πρόβλημα στον ώμο έχει πλέον ξεπεραστεί.


 

«Ευτυχώς, δεν νιώθω πλέον ενοχλήσεις. Η αλήθεια είναι πως το φοβήθηκα λίγο στα «Παπαφλέσσεια». Δύο βολές… έφυγαν λάθος και εκείνη τη στιγμή πίστεψα πως μετά θα έχω πάλι πόνους. Ευτυχώς όμως, δεν ένιωσα τίποτα!», λέει ο πρωταθλητής του ακοντισμού για την εμφάνισή του στην Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο, όπου σημείωσε την καλύτερη φετινή του βολή με 78,80 μέτρα.
Επόμενος στόχος του Λεμπέση είναι το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Για να εξασφαλίσει τη θέση του στην ομάδα για τη Μόσχα χρειάζεται 81 μ., επίδοση που σαφώς δεν είναι πρόβλημα για τον αθλητή που πήρε την έβδομη θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες πέρυσι και έχει ατομικό ρεκόρ 83,02 μέτρα.

Κάτι που θα αναζητήσει στο εξωτερικό εκτός απροόπτου. «Ο επόμενος αγώνας μου λογικά θα γίνει στην Ελβετία, στην Μπελιντσόνα στις 11 Ιουνίου. Και μετά βέβαια έχουμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων», συμπλήρωσε ο Λεμπέσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια