Ticker

6/recent/ticker-posts

Τα νέα του ΣΕΓΑΣ !

Μια εξαιρετική-πρωτότυπη πρωτοβουλία   του ΣΕΓΑΣ στην οποία θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στον κλασικό αθλητισμό της πατρίδας μας.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ του εντύπου Νο 6 και του σημερινού. 

Τα μετάλλια που κατέκτησαν οι πρωταθλητές μας στους 17ους Μεσογειακούς, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων, στους Βαλκανικούς εφήβων-νεανίδων. Να διαβάσετε για τους πρωταθλητές στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών που έχουν διεξαχθεί και άλλα θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Θα πληροφορηθείτε όμως και για την μεγάλη εσωτερική διοργάνωση, το πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών,  που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Θα διαβάσετε ένα σύντομο ιστορικό της διοργάνωσης, ποιοι είναι οι κυρίαρχοι των αγωνισμάτων τα τελευταία χρόνια, τι συνέβη στο προηγούμενο πρωτάθλημα καθώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Βέβαια ένα ακόμη σημαντικό γεγονός στην ανάπαυλα του προγράμματος του Σαββάτου 20 Ιουλίου - 11:30 - είναι τα εγκαίνια των ξενώνων στο ΟΑΚΑ που θα στεγάσει τις ελπίδες των πρωταθλητών μας και έγιναν με την πρωτοβουλία και την κάλυψη των εξόδων από την Ομοσπονδία.  

Μπάμπης Ζαννιάς

Υπεύθυνος Τύπου ΣΕΓΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια