Ticker

6/recent/ticker-posts

Φωτογραφίες -Βίντεο από τη κοπή της πίτας των Φίλων Ποδηλάτου Αλιάρτου


Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 26 Ιαν. 2014, μέσα σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, η κοπή της πίτας των Φίλων Ποδηλάτου Αλιάρτου παρουσία του Δημάρχου Αλιάρτου Κου Ντασιώτη Γεωργίου.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με τη παρουσία τους οι ιερείς της Αλιάρτου κ.  Τσώλης Κ. και  Δαδανός Π.,ο Αντιδήμαρχος Κος Αραπίτσας Γεώργιος ,η πρόεδρος της Δημοτικής Eνότητας Αλιάρτου Κα Ψαρρά Ευαγγελία, ο Δημοτικός σύμβουλος Κος Γιαννακόπουλος Γεώργιος και πλήθος κόσμου.

Άπαντες ευχήθηκαν  για μια καλή χρονιά, ευτυχισμένη, δημιουργική και όσο το δυνατόν λιγότερο προβληματική.

Ο Κος Δήμαρχος κατέστησε σαφές ότι ο Δήμος ετοιμάζει μελέτες για τη κατασκευή ποδηλατοδρόμων και όταν η οικονομική  συγκυρία το επιτρέψει θα προχωρήσει η υλοποίηση τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αλιάρτου  Κο Ντασιώτη Γ. για τη συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης , τους χορηγούς που με τις χορηγίες τους συνέβαλαν στην αξιοπρεπή ολοκλήρωση της μικρής γιορτής μας  και όλους όσους παρευρέθηκαν.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του νεανικού  συγκροτήματος  OFF LINE  που αποδέχθηκαν αφιλοκερδώς τη συμμετοχή τους και διασκέδασαν άριστα τους παρόντες.

Επίσης ευχαριστούμε τον Διαιτολόγο -Διατροφολόγο Κο Πούνη Γεώργιο, Διδάκτωρα Πανεπιστημίου Μάααστριχτ,  για τη παρουσία του  και την ανάπτυξη του θέματος ''Διατροφικές Συνήθειες Ποδηλάτη''.

Τυχερός της εκδήλωσης ο Ζώτας Κων/νος  ο οποίος κέρδισε το ποδήλατο που κλήρωσε ο Δήμαρχος Αλιάρτου Κος Ντασιώτης Γ.  προσφορά των Φίλων Ποδηλάτου Αλιάρτου.


Δείτε στη συνέχεια 200  φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση.


http://s1179.photobucket.com/user/aliartos/slideshow/Pita%20fpa

 πατήστε στην εικόνα για να δείτε όλες τις φωτογραφίες σε slideshow και Full Screen με δυνατότητα αντιγραφής τους

 Βίντεο






















Πούνης Γεώργιος







OFF LINE


















Οι Χορηγοί μας





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια