Ticker

6/recent/ticker-posts

Τα βήματα για δωρεάν πρόσβαση στο Ιντερνετ

Πλησιάζει η ώρα που θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, όπου κι αν βρίσκεστε. Οι κινήσεις που θα κάνετε θα είναι απλές. Μέσω του κινητού σας, θα «οδηγείστε» σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όπου θα έχετε τις εξής επιλογές: 

1η επιλογή: Δεν θα απαιτούνται κωδικοί πρόσβασης και η χρήση του δικτύου θα επιτρέπεται για το διάστημα των 30 λεπτών, αλλά και με τους περιορισμούς που προαναφέρθηκαν (σ.σ. μετά τα 30 λεπτά θα γίνεται αποσύνδεση, ενώ ο χρήστης θα πρέπει να επανασυνδεθεί). Αυτή η επιλογή, η οποία θα είναι και η μοναδική που θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του έργου, δεν θα προσφέρει ασφαλή σύνδεση στο Διαδίκτυο, που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να πραγματοποιήσει ηλεκτρονική τραπεζική συναλλαγή ή για να αποκτήσει πρόσβαση στο Ιnternet. H σύνδεση θα παρέχεται αποκλειστικά για να αντλεί ο χρήστης πληροφορίες μέσω Διαδικτύου. 
2η επιλογή: Αυτή η δυνατότητα θα δοθεί σε δεύτερη φάση. Τη διαδικασία πιστοποίησης θα αναλάβουν οι δήμοι, χωρίς ο πολίτης να υποχρεούται να πληρώσει. Θα πρέπει, βέβαια, να εγγραφεί στην υπηρεσία ώστε να εξασφαλίσει κωδικούς πρόσβασης. Αυτή η σύνδεση θα παρέχει ασφάλεια και προορίζεται για την ανάπτυξη εξειδικευμένων υπηρεσιών από τους δήμους για τους δημότες ή τους επισκέπτες. 

Katerina Kerasta

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια