Η κοινοποίηση των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα αφορά καταρχήν τον ενδιαφερόμενο και μπορεί να το κάνει ελεύθερα

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Ναύαρχος Χρήστος Λυμπέρης :"Ο χειρισμός των Εθνικών Κρίσεων. Θεωρία και εμπειρίες" (Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Αλιάρτου, την 14 Φεβ 2015,στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων η ομιλία του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου κ Χρήστου Λυμπέρη με θέμα:

"Ο χειρισμός των Εθνικών Κρίσεων. Θεωρία και εμπειρίες"

Ο κ. Χρήστος Λυμπέρης έκανε  γεωπολιτική ανάλυση, αναφορά στους παράγοντες, οι οποίοι λαμβάνονται υπόψη για την διαχείριση μιας κρίσης, καθώς επίσης αναφέρθηκε  σε κομβικά σημεία και ειδικότερα στη κρίση του Ιανουαρίου του 1996 ,κατά την οποία αμφισβητήθηκε από την Τουρκία η ελληνικότητα των βραχονησίδων Ίμια,αποκαθιστώντας για την αλήθεια και το δίκαιο της Ιστορίας ανακρίβειες, οι οποίες είτε από άγνοια είτε απο σκοπιμότητα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.
Ευχαριστώ τον κ. Σίμο Ν.Ηλία για τη πολύτιμη βοήθεια του στη κάλυψη της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου