Ticker

6/recent/ticker-posts

Υποβολή μήνυσης κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς με βάση τον Ρατσιστικό νόμο !!!

Διαψεύδει τόσο η Ι.Μ. Πειραιώς όσο και η ΕΛΑΣ, «πληροφορίες» που δημοσιοποιήθηκαν και ανέφεραν ότι η Ασφάλεια Πειραιά αναζητά τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ στο πλαίσιο του αυτοφώρου.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του nantiareport.gr με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ και επιβεβαίωση από την Ι.Μ. Πειραιώς καμία Αστυνομική Υπηρεσία (ούτε η Ασφάλεια Πειραιά) δεν αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου το Μητροπολίτη Πειραιώς, και καμιά σύλληψη δεν επίκειται.
Δεν υπάρχει αυτόφωρο αδίκημα (!) μετά από 60και ώρες! Ενώ είναι άλλη η διαδικασία ύστερα από υποβολή καταγγελίας -αναφορά- και άλλη διαδικασία ακολουθείται με την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς- έγκληση!
Πάντως ελεεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στους Πιστούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά αλλά και η Χώρας η υποβολή μηνύσεως κατά του Μητροπολίτη που τον μήνυσαν με βάση τον Ρατσιστικό νόμο !!!




Μήνυση κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τα όσα είπε περί ομοφυλοφιλίας κατέθεσαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι και το Athens Pride. Ο Μητροπολίτης αναζητείται από την Ασφάλεια, προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Δείτε γιατί αποχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς....




Ολόκληρη η εκπομπή εδώ...


http://apostolospapaparisis.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια