Ticker

6/recent/ticker-posts

Στρατιωτικό Ε/Π MI-8 έχασε τον προσανατολισμό του και προσγειώθηκε σε Ε.Ο! (Βίντεο)

Απίστευτο και όμως αληθινό !Χειριστής Στρατιωτικού Ελικοπτέρου του Καζακστάν έχασε τον προσανατολισμό  του και προσγειώθηκε σε Ε.Ο για ρωτήσει που …βρίσκεται !!!

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας του Καζακστάν, το Στρατιωτικό Ελικόπτερο βρισκόταν σε εκπαιδευτική αποστολή και… έχασε τον προσανατολισμό του !!


Εντούτοις συνέβη και δη σε αυτοκινητόδρομο στο Καζακστάν. Ένα στρατιωτικό MI-8 εμφανίστηκε από το… πουθενά μέσα στο χιονισμένο τοπίο, προκαλώντας τεράστια έκπληξη στους διερχόμενους οδηγούς !

O Χειριστής του Ελικπτέρου κατέβηκε απο το MI-8 και πλησίασε τον οδηγό του φορτηγού που δεν πίστευε στα μάτια του και ρώτησε το δρόμο για την κοντική πόλη

Ο Οδηγός του πίσω οχήματος ωστόσο, όχι μόνο δεν τα… έχασε, αλλά διέθετε την ψυχραιμία να αρπάξει το κινητό του, να ενεργοποιήσει την κάμερα και να τραβήξει ένα μοναδικό βίντεο.

Το θέμα προκάλεσε σάλο στη χώρα, με συνέπεια το υπουργείο Άμυνας να υποχρεωθεί σε διευκρινιστική δήλωση, μέσω της οποίας ενημερωθήκαμε ότι βρισκόταν σε εκπαιδευτική αποστολή και ότι… έχασε τον δρόμο του!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια