Ticker

6/recent/ticker-posts

Ιαβέρης, "τροχαία εγκλήματα εξ αλητείας" (Βίντεο)

Kαυστικός όπως πάντα, ο "Ιαβέρης" μίλησε για "εμφύλιο πόλεμο" στην Ελλάδα με "όπλο" το αυτοκίνητο και αναφέρθηκε στο πρόσφατο δυστύχημα με την Πόρσε, που έγινε στην Αθηνών - Λαμίας.
Ο Τάσος Μαρκουίζος, μίλησε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Χανίων, για την οδηγική συμπεριφορά. Αναφέρθηκε στο αυτοκίνητο και πώς στα χέρια ορισμένων οδηγών αυτό μετατρέπεται σε "όπλο" ενώ το "βλήμα" είναι ο ίδιος ο οδηγός.

Για το δυστύχημα με την Πόρσε που συγκλόνισε πρόσφατα τη χώρα, είπε μεταξύ άλλων:

"Όλόκληρη η Ελλάδα μιλούσε για το συγκλονιστικό δυστύχημα με την Πόρσε. Εντυπωσιάστηκε όμως δεν συγκλονίστηκε. Ένιωσαν λες και έβλεπαν ένα υπερθέαμα. Τα παιδιά που βλέπουν παρόμοιες καταστάσεις σε παιχνίδια εθισμού δεν τρόμαξαν,οι άλλοι που απλώς δεν ασχολούνται εντυπωσιάστηκαν. Ο συγκλονισμός λοιπόν δεν ήρθε με την έκρηξη της Πόρσε αλλά την επόμενη μέρα. Τι ήταν η επόμενη ημέρα; Η εξόδιος ακολουθία μιας μητέρας 33 ετών και ενός παιδιού που ήταν στην αγκαλιά της. Γιατί όμως βρισκόταν εκεί; Γιατί οι συγγενείς αποφάσισαν αυτό να μην μείνει μόνο του σε αυτό το τραγικό ταξίδι στο υπερπέραν. Από εξω βρισκόταν οι τραγικοί παππούδες και γονείς, ο μπαμπάς και μαμά της 33χρονης και παππούς και γιαγιά του 3χρονου. Αυτοί βίωσαν την απόγνωση. Αυτό πρέπει να φωνάζουν τα ΜΜΕ, όχι για την έκρηξη της Πόρσε".





Χαρακτήρισε τα τροχαία δυστυχήματα "τροχαία εγκλήματα εξ αλητείας" ....Μίλησε για "γενοκτονία" με αυτά που γίνονται στους δρόμους της Ελλάδας, όπου δηλαδή χιλιάδες νέοι αφήνουν την τελευταία τους πνοή σε τροχαία δυστυχήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια