Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ο Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ του Γ.Σ. Αλιάρτου - Κένταυρου Λιβαδειάς, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Φιλανθρωπικός Αγώνας  μεταξύ των ομάδων μπάσκετ του Γ.Σ. Αλιάρτου και του Κένταυρου Λιβαδειάς, 
για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων
Σημαντικές ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, συγκεντρώθηκαν στο Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που έδωσαν οι ομάδες Μπάσκετ του Γ.Σ. Αλιάρτου και η αντίστοιχη του Κένταυρου Λιβαδειάς, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιάρτου, σε συνεργασία με το Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων.


Ο Δήμαρχος Αλιάρτου - Θεσπιέων κος Γιώργος Ντασιώτης χαιρετίζοντας τους αθλητές και τους παριστάμενους υπογράμμισε την κοινωνική διάσταση που έχει η αθλητική αυτή διοργάνωση για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, εκφράζοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ» τόσο στον Γ.Σ. Αλιάρτου, με τον οποίο έχει αναπτυχθεί άριστη συνεργασία, όσο και στον Α.Σ. Κένταυρος Λιβαδειάς που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος αυτού καθώς φανερώνουν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας απέναντι στην κρίση.

Εκ μέρους της φιλοξενούμενης Ομάδας ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης κος Χάρης Σανιδάς, αναφέρθηκε στην αξία τέτοιων πρωτοβουλιών και στη διάθεση της ομάδας του, να συμμετέχει σε αυτές οπότε ζητηθεί, ενώ δεν παρέλειψε να εκφραστεί με καλά λόγια σε διάφορες δραστηριότητες του Δήμου μας.

Ο αγώνας διεξήχθη σε άριστο κλίμα με τους αθλητές και των δύο ομάδων να χειροκροτούνται θερμά.Από το Γραφείο Ενημέρωσης 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου