Ticker

6/recent/ticker-posts

Η Εκδήλωση του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς με τον Αγάθωνα

Μουσικές, χρώματα, χορός και συναισθήματα κυριάρχησαν στη μουσική εκδήλωση που έγινε για την υποστήριξη του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς.

Η συναυλία με τον Αγάθωνα, τελικά πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο της Λιβαδειάς και παρά τις αντίξοες συνθήκες και την αλλαγή του χώρου διοργάνωσης, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Εκατοντάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μας, από κάθε γωνιά της Βοιωτίας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΑΚΟΛ και στήριξαν την εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη δημιουργία χώρου αισθητηριακής ολοκλήρωσης στο σχολείο.



Το ποσό που συγκεντρώθηκε, μαζί με άλλες υπάρχουσες και αναμενόμενες προσφορές, μας επιτρέπει να πιστεύουμε βάσιμα, ότι το κέντρο αισθητηριακής ολοκλήρωσης, θα είναι διαθέσιμο για την εκπαίδευση των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου, την ημέρα του αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς 2017 -18.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη π. Ν. Σιγάλας, η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γ. Πούλου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κος Χρ. Δημητρίου, ο Διευθυντής της ΔΔΕ Βοιωτίας κος Αλ. Καρκάνας, ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κος Ν. Θηβαίος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κ. Κοσκοβόλη, Χρ. Κυπραίος, Χρ. Παπαθανασίου και Σ. Καρβούνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαιρώνειας κος Θ. Καρανάσος, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Βοιωτίας συν. Π. Θειακούλης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς κος Γ. Σταθάς, ο πρώην Δ/ντης ΔΔΕ κος Ηλ. Τζαμτζής και άλλοι επίσημοι.

Θερμές ευχαριστίες:

Στον ΑΚΟΛ που αγκάλιασε και στήριξε τον φιλόδοξο στόχο μας.

Στον κο Χρήστο Γαλανό για την κάλυψη των εξόδων προβολής της εκδήλωσης και στην κα Κατερίνα Παλέτα για την υποστήριξη στην προπώληση των εισιτηρίων.

Στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς και το Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρεία Αλουμίνιον της Ελλάδος η «Ένωση», για την οικονομική ενίσχυση του σχολείου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια