Ticker

6/recent/ticker-posts

Εντυπωσίασαν οι Παίδες και οι Κορασίδες του Γ. Σ. Πίνδαρου στα Τρίκαλα

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι Παίδες και οι Κορασίδες του συλλόγου μας  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους που διεξήχθη χθες και σήμερα στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων!! Οι επιτυχίες των αθλητών αναλυτικά: 

Πρώτος ήταν ο Θεμιστοκλής Τσαρουχάς στα 10000 μέτρα βάδην με χρόνο 47.35 κοντά στο ατομικό του ρεκόρ! Πολύ καλή εμφάνιση από την Γιαννακόπουλου Δήμητρα στο άλμα εις ύψος που πέρασε τα 1.55 μέτρα και κατέλαβε την όγδοη θέση! 
Εξαιρετική ήταν και η Φαίη Μπατσούλη στο άλμα τριπλούν, η οποία στον προκριματικό με άλμα στα 11.42 μέτρα βελτίωςε το ατομικό της ρεκόρ και εξασφάλισε την πρόκριση της στον τελικό, όπου κατετάγη τελικά δέκατη με άλμα στα 11,27 μέτρα! 
Η μεγαλύτερη έκπληξη του συλλόγου και ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση ήταν από τον Κωνσταντίνο Χαλιμούρδα στο άλμα εις ύψος όπου πέρασε τα 1.80 μέτρα πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και καταλαμβάνοντας τη δεκατητρίτη θέση! Να σημειωθεί πως ο αθλήτης είναι μικρότερης κατηγορίας και η επίδοση του είναι η καλύτερη για φέτος στους παμπαίδες Α! Δυναμική ήταν και η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4*100 Κορασίδων που τερμάτισε 16η με χρόνο 52.195 με τις αθλήτριες Ελπίδα Παπαγεωργίου, Μαριάννα Παπαθανασίου, Φαίη Μπατσούλη και Αθανασία Σακάτη! Καλές εμφανίσεις και από τις Μαριάννα Παπαθανασίου στα 100 μέτρα με εμπόδια, όπου εξαιτίας ενός τραυματισμού τους προηγούμενους μήνες δεν μπόρεσε να περάσει  στον τελικό καθώς και από την Αφροδίτη Τσαρουχά στον ακοντισμό! Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τις βαθμούς που εξασφάλισαν για το σωματείο μας!!!

http://gspindarosthivas.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια