Ticker

6/recent/ticker-posts

Επέλαση των Aliartistas στον 5ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς

Επέλαση των Aliartistas στον 5ο Γύρο της Λιβαδειάς με καινούργια εμφάνιση!!

Οι Aliartistas άλωσαν την βοιωτική πρωτεύουσα τόσο με την μαζική τους συμμετοχή οσο και με τις επιτυχιες στα 21 και τα 5 χιλιόμετρα και δείχνουν να εδραιώνονται για τα καλα στις θέσεις των νικητών! 
Την δεύτερη θέση στον Ημιμαραθωνιο των 21χιλιομετρων κατέλαβε η Σπυριδούλα Παλατζά και τη τρίτη στα 5 χιλιόμετρα η Πέγκι Παπακωνσταντινου αντίστοιχα! 


Με αξιόλογους χρόνους τερμάτισαν στον Ημιμαραθωνιο η Ελένη Μωραιτη,Γιώργος Τσιωλης,Γιώργος Αραπιτσας και Κώστας Μαρρας! Στα 10 χιλιόμετρα Μαρία Δριτσα,Περλεπε Βασιλική,Τριανταφυλλου Δημήτρης,Μπουζικας Σπύρος και Παναγιώτης Κατρισιωσης! 
Στα 5 χιλιόμετρα Δημήτρης Τσαπαρας η' "ΝΤΑΝΟΣ", Γιώργος Ζυγογιαννης,Παναγιώτης Τσωρας,Χρήστος Κοκκαλης και Δημήτρης Μανδαλος(ροτσα!)!

Οι Aliartistas αποτελούν πλέον την νέα μεγάλη δύναμη στους δρόμους αποστάσεων στην περιφέρεια μας,δίνοντας βροντερό παρον στον 5ο Γυρο της Λιβαδειας. Συμμετειχαν με πολυ μεγαλο αριθμο αθλητων-τριων και λιγο ελειψε να αναδειχτουν πρωτη δυναμη στις συμμετοχες,χανοντας οριακα την πρωτη θεση.
Στην πρωτη θεση καταταχθηκαν οι πολυπειροι δρομεις του ΣΔΥΜ Θηβας και αξιζουν πολλα συγχαρητηρια. Οι Aliartistas φιλοδοξουν να διαδωσουν οχι μονο το ελευθερο τρεξιμο αλλα να διαδωσουν το λαικο μαζικο αθλητισμο μεσω του τρεξιματος(χαλαρου,βαδην,τροχαδην,jogging) σε ατομα καθε ηλικιας ανδρες γυναικες παιδια!

Επομενο ραντεβου θα ανακοινωθει συντομα!

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια