Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Athens Flying Week:Ανοίγει ''φτερά'' στην Τανάγρα

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη στην Ελλάδα, η 6th Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, «απογειώνεται» από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της 6th Athens Flying Week 2017 και επαληθεύοντας τον τίτλο του αρτιότερου Αirshow της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, θεσμό πλέον στη διεθνή αεροπορική κοινότητα.

Η φετινή 6th Athens Flying Week, Tanagra International Air Show 2017, θα είναι πιο λειτουργική και φιλική από ποτέ για τους θεατές, έχοντας ως κύριο στόχο να αποτελέσει μοναδική εμπειρία «για όλους εσάς που ήσαστε μαζί μας και πέρυσι, αλλά και εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας για πρώτη φορά!»
Συμμετοχές από όλη την Ευρώπη

Οι συμμετοχές στην 6th Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, θα είναι πολλές, μεταξύ αυτών, όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης «για πρώτη φορά στην Ηπειρωτική Ευρώπη, το ακροβατικό σμήνος της Αιγυπτιακής Πολεμικής Αεροπορίας “Silver Stars”. Σε μία σπάνια και απόλυτα συγχρονισμένη επίδειξη τα εννέα (9) αεροσκάφη K-8E Karakorum θα λάμψουν σαν Ασημένια Αστέρια στον ουρανό της Αεροπορικής Βάσης Τανάγρας.

Η Αεροπορία Στρατού επιβεβαίωσε τη συμμετοχής της στην Athens Flying Week με ελικόπτερο CH-47D Chinook. Θα το θαυμάσουμε σε μία εξαιρετική αεροπορική επίδειξη καταρρίχησης προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων με τη μέθοδο Fast Rope.Το Πολεμικό Ναυτικό θα λάβει μέρος με ελικόπτερο S-70B Aegean Hawk. Θα το θαυμάσουμε σε μία σπάνια αεροπορική επίδειξη καταρρίχησης προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων με τη μέθοδο Fast Rope.

Ένα αεροσκάφος C-21 της USAFE επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του. Πρόκεται για τη στρατιωτική έκδοση του Lear Jet 35 και θα κοσμήσει τη στατική έκθεση.

Ζήστε από απόσταση αναπνοής μία αληθινή αερομαχία! Ένα ζεύγος αεροσκαφών F-16 και Μirage 2000-5, της Πολεμικής Αεροπορίας, θα πραγματοποιήσει χαμηλές διελεύσεις και εικονική αναχαίτιση, μόνο στο Athens Flying Week 2017.

Ένα ζεύγος αεροσκαφών F-16C της 510ης Πολεμικής Μοίρας “Buzzards” της USAFE επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του. Προερχόμενα από την Αεροπορική Βάση του Αβιάνο, στην Ιταλία θα κοσμήσουν τη στατική έκθεση.

Ο «Μάγος» Δημήτρης Βερβερέλης (Vostok-Europe – Wizard Helobatics) είναι έτοιμος να μας αφήσει άφωνους με τα μοναδικά ταχυδακτυλουργικά του.Επίσης θα είναι τα Κόκκινα Βέλη της Βρεττανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Αλλά και το μοναδικό Demo Team της Ευρώπης με αεροσκάφος Τ-6Α, το αγαπημένο μας “Daedalus” Demo Team της Πολεμικής Αεροπορίας, δε θα μπορούσε να λείπει από τη φετινή Athens Flying Week. Τα μέλη του “Daedalus” Demo Team δηλώνουν έτοιμα για νέες εντυπωσιακές επιδείξεις στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η Πολεμική Αεροπορία. Η ομάδα που μας κάνει πάντα περήφανους θα μας συγκινήσει και φέτος στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας. Χωρίς περαιτέρω συστάσεις ο “ΖΕΥΣ”, το ανεπανάληπτο Hellenic F-16 Demo Team».

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα athensflyingweek.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου