Ticker

6/recent/ticker-posts

Αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από βόθρο

Το παιδί ηλικίας 4 ετών έπεσε σε βόθρο στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού - Οι εγκαταστάσεις είναι στην Αρχαία Κορινθία 


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από βόθρο στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κορινθία ένα αγοράκι ηλικίας 4 ετών.

Το παιδί από άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 09.30 το πρωί έπεσε στην δεξαμενή.

Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του και το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Συγκλονισμένος από το τραγικό περιστατικό που έγινε στην αρχαία Κόρινθο, στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού σήμερα το πρωί, με ένα αγοράκι τριών ετών να χάνει την ζωή του με φρικτό τρόπο πέφτοντας σε έναν βόθρο, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο κ. Γιαννόπουλος είπε ότι το αγοράκι, διέφυγε της προσοχής των υπευθύνων και έπεσε στον βόθρο την ώρα που ήταν εκεί ένα φορτηγό και τον άδειαζαν.

Είπε ακόμα ότι άλλο ένα παιδί περίπου 10 ετών πήγε να φύγει και το πρόλαβαν έξω να μην πάει κοντά στην νταλίκα και υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ετρεξαν να προλάβουν εκείνο, ξέφυγε το μικρό και έπεσε μέσα.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια