Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Η συμμετοχή των Aliartistas στον 7ο Πτώϊο δρόμο

Αυτή η  Κυριακή τα είχε όλα για τους Aliartistas!
Έχει γίνει πλέον θεσμός η συμμετοχή των Aliartistas σε όλους τους αγώνες αντοχής. Στο γειτονικό Ακραιφνιο στον 7ο Πτώϊο δρόμο υπήρχε δυναμική παρουσία στα 26 και στα 10 χιλιόμετρα. 

Η Σπυριδούλα Παλατζα κατέλαβε την δεύτερη θεση( γενικης )στα 26χλμ, ο Μαριος Κουρουνης την τρίτη θεση (ηλικιακης)στα 26 χλμ,η Ολγα Μαγγογια την πρώτη θέση (γενικης) στα 10χλμ, ο Σπυρος Μπουζικας και ο Χαρης Στάθης την πρώτη και τρίτη θέση αντιστοιχα(ηλικιακης)στα 10χλμ, η Ελενη Μωραιτη την τρίτη θέση (ηλικιακης)στα 10χλμ. Επίσης συμμετείχαν και τερμάτισαν στον επίπονο αγώνα των 26 χιλιομέτρων ο Γιώργος Τσιωλη ς, ο Μαρρας Κωνσταντίνος και ο Αραπιτσας Γιώργος, ενώ στα 10 χιλιόμετρα συμμετείχαν και τερμάτισαν η Βασω Περλεπέ στο τρέξιμο και ο νεοεισερχόμενος Τάσος Σταμούλης στο βάδισμα. Στο Καλλίδρομο είχαμε ορεινό αγώνα 15χλμ με την ονομασία Semi Trail, συμμετείχε η Αλιαρτίστας Πέγκυ Παπακωνσταντίνου και κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση με πολύ καλό χρονο ! Την ιδια μερα στο Μαρκόπουλο Αττικης πραγματοποιήθηκε το Legion Run! Για να τα ξεπεράσει κανείς και να φτασει στον τερματισμό χρειάζεται δυναμη,εφευρετικοτητα και συνεργασία! Είχαμε συμμετοχή με τον Δημήτρη Τριανταφύλλου και την Μαρία Δριτσα. Τα νέα από το Βουκουρέστι είναι ευχάριστα! Οι ξενιτεμένοι Aliartistas Δημήτρης Ζαχαρόπουλος ,Αγγελική Μαργωνη και ο μικρός Θεμιστοκλής δε σταματάνε να μας στέλνουν φωτογραφίες απο τους εκεί αγώνες τους! Να τους ευχηθουμε καλούς αγώνες και γρήγορα κοντά μας!
Επόμενο ραντεβού τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2ος Ξενοδαμειος Δρόμος Αντικυρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου