Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Στην τελική ευθεία η παραχώρηση των Κήπων Αλιάρτου και του εκκοκκιστηρίου

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 12-10-2017, στο Υπουργείο Οικονομικών, συνάντηση για το Θέμα της εκκαθάρισης του Οργανισμού Κωπαϊδας.

Στη Συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Αλιάρτου- Θεσπιέων Ντασιώτης Γιώργος, ο Βουλευτής Βοιωτίας κος Θηβαίος Νίκος, η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά, η εκκαθαρίστρια του τέως Ο.Κ. ,ενώ από την πλευρά του Υπουργείου ο Δ/ντης του γραφείου του Υπουργού κος Παπακωνσταντίνου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το θέμα της συνάντησης ήταν η επιτάχυνση της διαδικασίας εκκαθάρισης προκειμένου να αξιοποιηθούν τα ακίνητα.

Μεταξύ άλλων και δεδομένης της συνεργασίας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, το ζήτημα του κτηρίου του παλαιού εκκοκκιστηρίου τέθηκε επιτακτικά από τον κο Μπακογιάννη και την κα Παπαθωμά προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραχώρηση και η χρήση του για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ενώ ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης έθεσε επιπλέον το ζήτημα της επιτάχυνσης της διαδικασίας ως προς τους Κήπους προκειμένου να παραχωρηθούν στο Δήμο. Και στα δύο ζητήματα συγκλίνουν οι απόψεις όλων και σύντομα αναμένονται θετικές εξελίξεις.


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου