Ticker

6/recent/ticker-posts

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση για την τουριστική προβολή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1-11-2017,η συνάντηση για την τουριστική προβολή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Τη συνάντηση διοργάνωσε η Δημοτική Αρχή και ήταν προσκεκλημένοι, οι Βουλευτές του Νομού,οι Πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων ,φορείς του Νομού και του Δήμου, Εμπορικοί Σύλλογοι και επιχειρήσεις, το Εμπορικό επιμελητήριο Ν.Βοιωτίας, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Γυναικών .

Στη συνεδρίαση τέθηκε το πλαίσιο συζήτησης από το Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κο Ντασιώτη Γ. το οποίο αφορά «την ανάπτυξη του τουρισμού στο Δ. Αλιάρτου- Θεσπιέων και το σχεδιασμό της αποδοτικότερης προβολής των αξιοθέατων, των επιχειρήσεων του,αλλά και δραστηριοτήτων που ασκούνται στην περιοχή, ισχυρά όπλα σε αυτή την προσπάθεια, αποτελούν η ιστορία, το παραγωγικό περιβάλλον και το Φυσικό περιβάλλον. Επιδίωξή μας είναι να αναδειχθεί ο Δήμος μας ως σημαντικός Τουριστικός Σταθμός ολόκληρης της περιοχής και γιατί όχι και προορισμός για σύντομες και ποικίλες αποδράσεις».

Παρόμοιες ήταν οι τοποθετήσεις τόσο του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου κου Αγνιάδη Π., ο οποίος τόνισε την στήριξή του στην προσπάθεια, η οποία αφορά πρωτίστως τους επαγγελματίες της περιοχής, όσο και του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Αλιάρτου κου Κολοβού Ηλία, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη παρεμβάσεων σήμανσης στους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η κίνηση και η στάθμευση των διερχόμενων.

Ο Βουλευτής κος Θηβαίος Ν. εξήρε την πρωτοβουλία και αναφέρθηκε στα προγράμματα χρηματοδοτικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή και πρόσθεσε πως είναι στη διάθεση τόσο της Δημοτικής Αρχής,όσο και των επαγγελματικών φορέων και συλλόγων να βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση. 

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν επαγγελματίες και οι υπεύθυνοι των συλλόγων, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και των τοπικών προϊόντων, που μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης επισκεπτών.

Όλες οι προτάσεις καταγράφηκαν και άμεσα θα αρχίσει η διαδικασία εξειδίκευσης και υλοποίησής τους. Το σημαντικότερο συμπέρασμα αυτής της συνάντησης όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κλείνοντας είναι πως «επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα, αλλά κυρίως η ωριμότητα όλων μας να προχωρήσουμε στο επόμενο μεγαλύτερο βήμα». 



Από το Γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια