Ticker

6/recent/ticker-posts

Οι εγγραφές για τον αγώνα «ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail» 2018, Άνοιξαν!

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία online εγγραφών για τον 3ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail» 2018 που θα διεξαχθεί στις 21 Ιανουαρίου 2018.



Ο αγώνας της Λιβαδειάς διεξάγεται φέτος για τρίτη χρονιά, στην περιοχή της ΚΡΥΑΣ, όπου βρίσκονται και οι πηγές του ποταμού Έρκυνα, που διασχίζει την πόλη της Λιβαδειάς, αποτελούν μοναδικό τοπίο φυσικού κάλλους. όπου ο άνθρωπος συνυπάρχει αρμονικά με τη φύση.

Με συνδιοργανωτές τον Δήμο Λεβαδέων και τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς, την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας και την συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η SAUCONY

Χρονομέτρηση και Έκδοση Αποτελεσμάτων Αγώνα

Σίμος Παπαγεωργίου CHRONOSYSTEMS

H διαδικασία online εγγραφών για τον αγώνα «ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail» είναι δυνατή μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.levados.akol.gr), ενώ έντυπες αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μετά τις 11 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΑΚΟ Λιβαδειάς, Αρκαδίου 1 & Έρκυνας, Λιβαδειά.

Ηλεκτρονική εγγραφή ΕΔΩ

Λίστα συμμετεχόντων (αυτόματη ενημέρωση) ΕΔΩ

Καλούμε όλους εσάς που θα θέλατε να είστε παρών στον 3ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail» 2018 να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή και να μας ακολουθήσετε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια