Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Χόρεψε κρεμασμένη από πανιά σε ύψος 800 μέτρων στο φαράγγι του Βίκου. Η αθλήτρια που κόβει την ανάσα (βίντεο)

Η αθλήτρια, χορογράφος και performer Κατερίνα Σολδάτου αψήφησε τη βαρύτητα και έκανε εναέριο χορό κρεμασμένη από πανιά σε ύψος 800 μέτρων στο καταπράσινο φαράγγι του Βίκου.

Το εγχείρημά της αυτό είναι μέρος του project της «Ελλάδα έχεις ψυχή», στο οποίο ταξιδεύει σε ιστορικά και απαράμιλλης ομορφιάς σημεία της Ελλάδας και χορεύει aerial dancing.
Μέσω του Project της θέλει να αναδείξει με έναν πρωτοποριακό και καλλιτεχνικό τρόπο τις ομορφιές της Ελλάδας και ευαισθητοποιήσει σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο παρελθόν χόρεψε κρεμασμένη από ιστιοπλοϊκό στη Σαντορίνη, από δέντρα στην Πάρνηθα, στο ναυάγιο της Ζακύνθου, στη γέφυρα Τατάρνα πάνω από τον Αχελώο ή ακόμη και υποθαλάσσια.
Οι τελευταίες δράσεις της που την έκαναν γνωστή και στο εξωτερικό ήταν στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου αιωρήθηκε από ύψος 79 μέτρων και αργότερα στα Μετέωρα από ύψος 250 μέτρων, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά.

Όνειρο της όμως, ήταν να χορέψει στο φαράγγι του Βίκου που έχει ανακηρυχθεί παγκοσμίως ως το βαθύτερο φαράγγι σε αναλογία ως προς το πλάτος του .

Παρά την αυξημένη επικινδυνότητα και τον δυνατό αέρα που δυσκόλευε το έργο της, η Κατερίνα Σολδάτου κατάφερε να δώσει μια εντυπωσιακή performance για μια ακόμη φορά.
Με θέα τα βουνά των Ιωαννίνων, κατάφερε να κάνει εντυπωσιακές φιγούρες.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο ντοκιμαντέρ με το χορό της Κατερίνας Σολδάτου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου