Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Περιοδεία Φαήλου Κρανιδιώτη στην Βοιωτία

Περιοδεία στην Βοιωτία θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του κόμματος αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα κ. Χρήστο Χρηστίδη, τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Αλέξανδρο Αρβανιτάκη, τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος κ. Μιχάλη Μπίλη και τον Γραμματέα Ορθοδοξίας & Θρησκευμάτων κ. Φαίδωνα Χριστοδουλάκη.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και το επιτελείο του θα επισκεφθούν την Θήβα, τον Αλίαρτο και το Μαυρομμάτι, την ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Κρανιδιώτη, όπου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και θα έχουν συνομιλίες με τους πολίτες των περιοχών αυτών.

Στο πλαίσιο της επαφής και της ενημέρωσης των πολιτών για τις θέσεις και τις αξίες που πρεσβεύει η Νέα Δεξιά, ο κ. Κρανιδιώτης θα συνεχίσει τις επισκέψεις του ανά την ελληνική επικράτεια συνάπτοντας ένα συμβόλαιο με τον ελληνικό λαό, ο οποίος βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις και ταλανίζεται από την οικονομική κρίση και την γενικότερη κρίση θεσμών τα τελευταία χρόνια.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Προέδρου της Νέας Δεξιάς περιλαμβάνει:
Επίσκεψη στον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Νικολάου (10:30 – 11:00)
Περιήγηση στο κέντρο των Θηβών, επαφή με τους πολίτες (11:00 – 12:00)
Μετάβαση στον Αλίαρτο και Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλιάρτου κ. Ντατσιώτη (12:30 – 13:15)
Περιήγηση και κουβέντα με κατοίκους της πόλης (13:15 – 15:50)
Μετάβαση (16:30) στο Μαυρομμάτι, την ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου θα συναντηθεί και θα συζητήσει με φίλους και οπαδούς του κόμματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου