Ticker

6/recent/ticker-posts

Με μεγάλη συμμετοχή οι Αλιαρτίστας στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών

Χαράματα της Κυριακής έδωσαν ραντεβού οι Aliartistas στο γνωστό στέκι τους για να προλάβουν την εκκίνηση του 7ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών . Νυσταγμένα χαμόγελα, διπλοί εσπρέσο στο χέρι, νούμερα καρφιτσωμένα από νωρίς στη φανέλα, πλαστικές σακούλες- της διοργάνωσης- στον ώμο, πόδια στριμωγμένα σε αθλητικά παπούτσια…Κάποιοι αναλαμβάνουν τον άχαρο ρόλο του σωφέρ ενώ οι υπόλοιποι απολαμβάνουν το μικρό ταξίδι και αρέσκονται, με χιουμοριστική διάθεση, σε περιπαιχτικά σχόλια για τις επιδόσεις και τις αποδόσεις! 
Το μουντό, συννεφιασμένο τοπίο της Αθήνας δεν στάθηκε ικανό για να χαλάσει τη διάθεση της παρέας η οποία συμμετείχε με όρεξη και αγωνιστική διάθεση στον αγώνα…Η σημερινή προσπάθεια τα είχε όλα: νέες συμμετοχές, ατομικά ρεκόρ, μικρές απογοητεύσεις, μετάλλια στο στήθος, ματωμένες κάλτσες (!), καφεδάκι στην πλατεία Συντάγματος μετά τον τερματισμό, σχέδια για το επόμενο ραντεβού…Κάποιοι κοιτάζουν τον θρόνο του Δία, κάποιοι άλλοι σχεδιάζουν τον πρώτο τους Αυθεντικό Μαραθώνιο ενώ κάποιοι άλλοι ονειρεύονται παραλίες!
Στα 21χλμ συμμετειχαν η Σπυριδουλα Παλαντζα,η Πεγκυ Παπακωνσταντινου,η Ελενη Μωραιτη,ο Γιωργος Τσιωλης,ο Μπουζικας Σπυρος,η Δριτσα Μαρια,ο Δημητρης Τριανταφυλλου,ο Γιωργος Αραπιτσας,ο Χρηστος Κοκκαλης,ο Νικος Πουρναρας,ο Κωστας Μαρρας! Στα 5χλμ η Ηρω Βαρθαλαμη,η Ελπινικη Δριτσα,η Ολγα Μαγγογια,ο Γιωργος Ζυγογιαννης,ο Κωστας Μπεζαιτης,ο Τασος Σταμουλης,ο Δημητρης Μανδαλος,ο Ηλιας Κουκοβινος... Καλή συνέχεια σε όλους μας!



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια