Ticker

6/recent/ticker-posts

Σε αμόκ οδηγός που κινούνταν ανάποδα στην Εθνική.Σκοτώθηκε στα διόδια

49χρονος σκόρπισε τον τρόμο και τελικά σκοτώθηκε στη εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί.

Σε κατάσταση αμόκ ο άνδρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του ένα λευκό Opel, αντίθετα στο εθνικό οδικό δίκτυο, στο ρεύμα προς την Θεσσαλονίκη.

Ο 49χρονος μπήκε στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο των Μικροθηβών στον Βόλο και διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και πλησίασαν το Opel, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, εκείνος όμως όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά προσπάθησε να πέσει πάνω τους.


Οι αστυνομικοί συνέχισαν να τον καταδιώκουν και ο 49χρονος τους πετούσε αντικείμενο επόμενο μπλόκο της αστυνομίας στήθηκε στα διόδια της Αγίας Τριάδας και εκεί όμως ο 49χρονος οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα, έπεσε πάνω στις μπάρες, τις έσπι αστυνομικοί μόλις που πρόλαβαν να απομακρυνθούν και να σωθούν. Τραυματίστηκε όμως ο ένας από τους οδηγούς των φορτηγών και ο οποίος λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λ επιχείρηση που διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο.αμίας, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το αυτοκίνητο του 49χρονου ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα μακρύτερα και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό νεκρός.ασε και συνέχισε να κινείται ανάποδα. 

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρνουν, καθώς έπεφτε πάνω στα περιπολικά.α.

Παρά τη κινητοποίηση ο εκτός εαυτού οδηγός πέρασε στην Φθιώτιδα. Έφτασε στα διόδια της Πελασγίας, εκεί όπου οι αστυνομικοί του είχαν στήσει μπλόκο. Απέφυγε το μπλόκο, έσπασε τις μπάρες των διοδίων και συνέχισε την τρελή του πορεία.
Οι αστυνομικοί συνέχιζαν την κινητοποίηση τους και παράλληλα ενημέρωναν τα οχήματα που κινούνταν προς την Θεσσαλονίκη για το περιστατικό.

Πλησιάζοντας στα διόδια της Τραγάνας και αντιλαμβανόμενοι πλέον οι αστυνομικοί πως δεν είχε κοπό να σταματήσει, έστησαν 3 φορτηγά στην εθνική οδό, λίγα μέτρα από τα διόδια, παρατάσσοντας και τα περιπολικά. 
Ο 49χρονος δεν μείωσε ταχύτητα. Απέφυγε τα φορτηγά, έπεσε όμως μεγάλη δύναμη πάνω στα δύο περιπολικά.




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια