Ticker

6/recent/ticker-posts

Εκπαιδευτική Πεζοπορία με θέμα «Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, στο Περιβάλλον», 23 - 24 Ιουνίου 2018

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Κατάρτισης του Παντείου Πανεπιστημίου, το Γυμναστήριο του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς και ο Πεζοπορικός Όμιλος Διστόμου ανακοινώνουν την υλοποίηση Εκπαιδευτικής Πεζοπορίας με θέμα «Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, στο Περιβάλλον» στο Όρος Κίρφη, στη Βοιωτία. Η διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 23 έως τις 24 Ιουνίου 2018.

Το διήμερο απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες και στελέχη του Παντείου Πανεπιστημίου και άλλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και σε άλλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή επίσκεψη και εκπαίδευση στο πεδίο.

Συνοπτικά το Πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ορεινή πεζοπορία, σειρά διαλέξεων για ζητήματα φυσικής αγωγής, περιβαλλοντικής προστασίας – πολιτικής και τοπικής ανάπτυξης, τόσο στην αίθουσα όσο και στο πεδίο, προβολή και σχολιασμό φιλμ, επίσκεψη στις Πηγές Κρύας (Λιβαδειά) και θαλάσσιο μπάνιο*.

Η περίοδος των αιτήσεων διαρκεί ως την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://gym.panteion.gr/pezoporia, ενώ για να γίνει δεκτή η αίτηση συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

Η Εκπαιδευτική Πεζοπορία οργανώνεται σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και Εκπαίδευσης του Παντείου Πανεπιστημίου, το οποίο έχει την έδρα του στο Δίστομο.




Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε τα: 




Φόρμα Εγγραφής: http://gym.panteion.gr/pezoporia




καθώς και την επισυναπτόμενη Ανακοίνωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.






* Το Τελικό Πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση και είναι δυνατό να υποστεί τροποποιήσεις ανάλογα με τον καιρό ή άλλους περιορισμούς κατά την κρίση των διοργανωτών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια