Ticker

6/recent/ticker-posts

Συμβολική πολιτιστική ποδηλατική διαδρομή -ενημέρωση στην Καταβόθρα Αλιάρτου

Στις 3 Ιουνίου 2018 , Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου,Οι Φίλοι Ποδηλάτου Αλιάρτου διοργανώνουν πολιτιστική ποδηλατική διαδρομή στην Καταβόθρα Αλιάρτου υπό την αιγίδα του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων.

Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από τον Καθηγητή Κο Βαρβαρούση Πάρι.

Σημειώνεται ότι στην ενημέρωση μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε κινούμενος και με με όχημα με ευθύνη του με άφιξη στον χώρο το αργότερο 10:45 .

Βαθμός δυσκολίας ποδηλατοβόλτας 1 (εύκολη)

Η Καταβόθρα βρίσκεται επί του δρόμου Ακραιφνίου -Αλιάρτου 2,5 KM από την εθνική οδό.






Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Η σωστή ονομασία είναι καταβόθρα Ακραιφνίου και σε καμία περίπτωση Αλιάρτου. Βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Ακραιφνίου. Τουλάχιστον ο δήμαρχος θα έπρεπε να γνωρίζει τα διοικητικά όρια του δημου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν το βρείτε αυτό στην Ελληνική και ξένη Βιβλιογραφία να το διορθώσω.Καλώς ήρθατε στο κλαμπ των ενδαφερομένων για την Καταβόθρα Αλιάρτου.
    Από το 2016 κάνω προσωπικό αγώνα και κανείς δεν με βοήθησε στην ανάδειξη του θέματος ούτε εσείς προσωπικά.Περισσότερα στο λινκ
    https://aliartos-boiotias.blogspot.com/search/label/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B2%CF%8C%CE%B8%CF%81%CE%B1%20%CE%91%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%85


    Η ισχύς εν τη ενώσει ! όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα για την ανάδειξη του θέματος.. Η Καταβόθρα ανήκει στις νυχτερίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή