Ticker

6/recent/ticker-posts

Σαββατοκύριακο ... στο τρέξιμο για τους Aliartistas

Δρομικό ήταν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουλίου για τους "Αλιαρτίστας" αφού ξεκίνησε με την συντήρηση του σταθμού υδροδοσίας "Παυσανίας" του υπερμαραθωνίου "δρόμος ηρώων" με εκκίνηση από τις Θεσπιές και τερματισμό στις Θερμοπύλες.
Άρον-άρον αφήσαμε την παραλία για να επιστρέψουμε στην Αλίαρτο,να στήσουμε τις σημαίες μας, να ετοιμάσουμε δροσερά νερά για τους αθλητές, την ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τους φωτογράφους και να ενημερώσουμε, φυσικά, την μουσική μας "playlist" για να κερδίσουμε επάξια τον τίτλο του πιο κεφάτου σταθμού (όχι, παίζουμε)! Συμμετοχές δεν είχαμε στον υπερμαραθώνιο.
 Κρατήσαμε, όμως, τις δυνάμεις μας για την επόμενη μέρα μαζί με τον λόγο μας για ραντεβού στο Κάστρο της Βοιωτίας! 
Με 15 συμμετοχές (Αραπίτσας Γιώργος,Τσιώλης Γιώργος, Σταμούλης Τάσος, Καλαμπαλίκης Γιώργος, Ζυγογιάννης Γιώργος, Μπεζαΐτης Κώστας, Μωραΐτη Ελένη, Παλάντζα Σπυριδούλα, Παπακωνσταντίνου Πέγκυ, Δρίτσα Μαρία,Κόκκαλης Χρήστος,Μπουζίκας Σπύρος, Κολοβός Βασίλης,Τσιώλης Παναγιώτης)κάναμε αισθητή την παρουσία μας στον γύρο του Γλα. Διαδρομή 10χλμ, ασφάλτινη και ομαλή στο μεγαλύτερο μέρος της, εύκολη θα έλεγε κανείς, αν δεν υπολόγιζε την υγρασία της περιοχής (βλ. Κωπαΐδα)... 
Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε το ηθικό μας!
 Αφού τερματίσαμε όλοι και μόλις στίψαμε τις ιδρωμένες μας μπλούζες (κυριολεκτικά), δώσαμε το παρόν στις απονομές για να κατακτήσουμε τρεις θέσεις στα βάθρα με τρίτη θέση στην γενική κατηγορία γυναικών την Σπυριδούλα Παλάντζα, τρίτη θέση στην κατηγορία της την Πέγκυ Παπακωνσταντίνου και δεύτερη θέση στην δική της κατηγορία την Ελένη Μωραΐτη! 
Άλλη μια φορά τα βάθρα είναι γυναικεία υπόθεση για τους "Αλιαρτίστας" αν και υπάρχουν υποψίες ότι οι άντρες της ομάδας μας δεν ανεβαίνουν επίτηδες στα βάθρα για να γλιτώνουν τα καθιερωμένα κεράσματα μετά τις νίκες!

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Λάμπρου Νίκο και  Γιώργο Τάτση για τη κάλυψη φωτογραφικά των δράσεων  των Aliartistas.
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια