Ticker

6/recent/ticker-posts

Στα Μονοπάτια της Πάρνηθας

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το κρύο είναι τσουχτερό πια αλλά τους Αλιαρτίστας δεν τους πτοεί τίποτα! Έτσι στις 16 Δεκεμβρίου βρέθηκαν στους αγώνες trail 10χλμ και 18χλμ της Πλατανοπηγής στην Πάρνηθα. 
Ευτυχώς ο καιρός ήταν με το μέρος μας αφού δεν έβρεξε σε αντίθεση με τα προγνωστικά και η παρέα μας αρκετά μεγάλη, πολύ κεφάτη και έτοιμη για τις προκλήσεις του βουνού! Οι διαδρομές ήταν και οι δύο πολύ βατές και κατάλληλες για αρχάριους στον χώρο του βουνού. Παρ’ όλα αυτά και αυτός ο αγώνας είχε τα ευτράπελα του, όπως όλοι οι αγώνες άλλωστε! 
Ένα μεγάλο μέρος των αθλητών ακολούθησε διαφορετική σήμανση από την προκαθορισμένη διαδρομή με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα GPS με άλλους να κάνουν από 1 έως 3 χιλιόμετρα παραπάνω και άλλους να γλιτώνουν έως 1,5 χιλιόμετρο! Για τον παραπάνω λόγο επικράτησε σύγχυση στην διοργάνωση και το ζεστό τσαγάκι με τις μπανάνες δεν ήταν αρκετά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα αφού οι απονομές καθυστέρησαν περισσότερο από όσο θα έπρεπε! 
Και πώς να φύγουμε νωρίτερα όταν από όλα τα αυτοκίνητα που είχαμε πάει είχαμε κάνα δυο άτομα στα βάθρα? Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Αργύρης κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία του στα 10χλμ και οι γυναίκες της παρέας, Σπυριδούλα Παλαντζά, Ελένη Μωραΐτη και Πέγκυ Παπακωνσταντίνου κατέκτησαν τρίτες θέσεις στις κατηγορίες τους, με την πρώτη στα 18χλμ και τις άλλες δύο στα 10χλμ. 
Τα υπόλοιπα μέλη της δρομικής μας παρέας ήταν οι Κώστας Μπεζαιτης,Γιώργος Τσιώλης,Βαγγέλης Αρβανίτης,Γιώργος Ζυγογιάννης,Χρήστος Κόκκαλης,Θοδωρής Μωραίτης,Θανάσης Κατσούλας,Γιώργος Καλαμπαλίκης,Τάσος Σταμούλης και Σταμάτης Καρασάββας.Την ίδια μέρα στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το 3ο OLYMPIC STADIUM RUN με τη συμμετοχή του Δημήτρη Μάνδαλου στα 5χλμ.
Μετά από αυτούς τους αγώνες η ομάδα μας σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευτυχία εάν δεν συμβεί τίποτα απρόοπτο και τρέξουμε και πιο κοντά στα Χριστούγεννα!
Επόμενο δυνατό ραντέβου στης 20 Ιανουαρίου στον ορεινό αγώνα της Λιβαδειάς ,Λέβαδος Mountain Trial 2019.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια