Ticker

6/recent/ticker-posts

5η & 7η επιτυχία για την Αλιαρτινή Κατερίνα Αρβανίτη στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘ERKYNA CUP’

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ,σπουδαίες εμφανίσεις από 350 αθλήτριες όλων των κατηγοριών από 43 συλλόγους , εντυπωσιακές χορογραφίες και σημαντικές διακρίσεις ολοκληρώθηκε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘ERKYNA CUP’υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λεβαδέων και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας πραγματοποίησε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς τον 1ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ‘ERKYNA CUP’.


Στον αγώνα όπου συμμετείχαν 350 αθλήτριες όλων των κατηγοριών από 43 συλλόγους , απολαύσαμε ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα Ρυθμικής Γυμναστικής από όλες τις αθλήτριες μικρές και μεγάλες , που μας χάρισαν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους πανέμορφες στιγμές χαράς και ενθουσιασμού.

Οι διακρίσεις ήταν πολλές και φυσικά ο ΓΑΣ Λιβαδειάς με την συμμετοχή 17 αθλητριών του σε όλες τις κατηγορίες δεν θα μπορούσε να λείπει , καθώς και σ’αυτόν τον αγώνα όπως και σε όλους τους διεθνείς αλλά και εθνικούς αγώνες που λαμβάνει μέρος δίνει πάντα δυναμικό παρόν.
Στην κατηγορία των γυναικών η Νάση Αποστολία κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό , την 1η θέση στις κορίνες και την 2η θέση στο στεφάνι και την μπάλα.Η Γκαλαμέλου Ιωάννα κατέκτησε την 2η θέση στις κορίνες , την Τρίτη θέση στην κορδέλα και την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό και το στεφάνι.

Στην κατηγορία των νεανίδων η Αγραφιώτη Χαριτίνα κατέκτησε την Τρίτη θέση στο σχοινάκι , την 7η θέση στην μπάλα και την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό.Η Καρόκη Καλομοίρα κατέκτησε την 5η θέση στην κορδέλα και η Γαλανάκου Χριστίνα την 8η θέση στις κορίνες.
Στην κατηγορία των κορασίδων Β επιπέδου η Σφήκα Μαρία κατέκτησε την 1η θέση στο σχοινάκι και η Αρβανίτη Κατερίνα την 5η θέση στο σχοινάκι και την 7η θέση στο στεφάνι.

Στην κατηγορία κορασίδων Α επιπέδου η Καλογρηά Παναγιώτα κατέκτησε την 6η θέση στη μπάλα και την 8η θέση στο στεφάνι.Η Κοσμίδη Έφη κατέκτησε την 6η θέση στο σχοινάκι και την 7η θέση στο στεφάνι.Η Γαλανάκου Κων/να κατέκτησε την 8η θέση στην μπάλα.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων Α επιπέδου η Ζουρνή Αγάπη κατέκτησε την 3η θέση στο στεφάνι και την 5η θέση στην μπάλα.
Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική τους εμφάνιση αξίζουν και οι υπόλοιπες αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς που έλαβαν μέρος στον αγώνα , Χριστοδούλου Νικολέτα , Ταμπάκη Μαριάννα , Κορογιάννου Κατερίνα στην κατηγορία νεανίδων , Τσιώλη Λυδία στην κατηγορία Παγκορασίδων και φυσικά στις Ευαγγελίου Ευαγγελία και Καλογρηά Εύα στην προαγωνιστική κατηγορία.

Το Δ.Σ του ΓΑΣ Λιβαδειάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τους χορηγούς του για την πολύτιμη αρωγή τους σ’αυτή την προσπάθεια , αλλά και όλους όσους στήριξαν αυτή την σπουδαία διοργάνωση , φορείς συλλόγων ,αθλητές και φυσικά τους εθελοντές του.













Περισσότερα ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια