Ticker

6/recent/ticker-posts

Εκχιονισμός Ευαγγελίστριας Αλιάρτου -Φωτογραφίες διαδρομής-Βίντεο

Δύο παρεμβάσεις έγιναν σήμερα Παρασκευή 4/1/2019 στην Ευαγγελίστρια Αλιάρτου που ήταν η δυσκολότερη περιοχή στον χώρο ευθύνης του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων εξ αιτίας της χιονόπτωσης .
Η 1η έκτακτη, επειδή έπρεπε να περάσουν πυροσβεστικά οχήματα λόγω μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε κατοικία του χωριού εξ αιτίας του τζακιού, πραγματοποιήθηκε περί της 05:30. Έτσι με εντολή του Δημάρχου Κου Ντασιώτη Γ.  μηχάνημα του Δήμου πραγματοποίησε σύντονη  εκκαθάριση του δρόμου που οδηγεί στο χωριό η οποία εκ του αποτελέσματος ήταν επιτυχής καθόσον έφθασαν εγκαίρως οι δυνάμεις πυρόσβεσης.




Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης, και για την μελλοντική γνώση-προφύλαξη των πολιτών, γνωρίζεται ότι πήρε φωτιά-έλιωσε το ταβάνι γύρω από την καμινάδα που ήταν από ραμποτέ ενώ στην οικία ήταν όλη η οικογένεια .
Οδηγός της ''τσάπας'' ήταν ο Θανάσης Μπέσσας που αν και με σκότος έκανε πολύ καλά την δουλειά του.
Η 2η προγραμματισμένη παρέμβαση, πραγματοποιήθηκε περί την 10η πρωινή οπότε επιχείρησαν 2 μηχανήματα του Δήμου ,τσάπα και γκρείντερ για σωστή διάνοιξη του δρόμου που οδηγεί από Μάζι στην Ευαγγελίστρια -Μοναστήρι με απόλυτη επιτυχία.
Παρών ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Κος Παπαθανασίου Θαν. στις επιχειρήσεις.
Επίσης στο χωριό συναντήσαμε τον Αντιδήμαρχο Κο Αραπίτσα Γ. , τον Πρόεδρο τη ΤΚ Κο Πισίνα Δ. και τον Δημοτικό σύμβουλο Κο Μπουζίκα Κ.























ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια