Ticker

6/recent/ticker-posts

Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του ΓΑΣ Λιβαδειάς στο 5ο ‘Aphrodite Cup’

Δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στις κορίνες από την αθλήτρια Νάση Αποστολία , την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι από την αθλήτρια Αγραφιώτη Χαριτίνα αλλά και τις πολύ καλές εμφανίσεις όλων των αθλητριών του συλλόγου. 
Σε ένα από τα υψηλότερα σε επίπεδο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής στην Ελλάδα το 5ο ‘Aphrodite Cup’ με την συμμετοχή αθλητριών από 5 ηπείρους , ο ΓΑΣ Λιβαδειάς έλαβε μέρος για 5η συνεχόμενη χρονιά με εξαιρετική επιτυχία. 
Συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών η Νάση Αποστολία κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στις κορίνες , την 6η θέση στο στεφάνι και την 7η θέση στην κορδέλα. Στην ίδια κατηγορία η Γκαλαμέλου Ιωάννα κατέκτησε την 9η θέση στην μπάλα και τις κορίνες και την 10η θέση στο στεφάνι. 
Στην κατηγορία των νεανίδων η Αγραφιώτη Χαριτίνα κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι και την 10η θέση στην κορδέλα. Στην ίδια κατηγορία η Ταμπάκη Μαριάννα κατέκτησε την 6η θέση στις κορίνες και την 14η θέση στην μπάλα. Η Καρόκη Καλομοίρα κατέκτησε την 9η θέση στην κορδέλα και την 18η θέση στην μπάλα. Η Κορογιάννου Κατερίνα την 12η θέση στο σχοινάκι , την 13η θέση στην μπάλα και την 14η θέση στις κορίνες.
 Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και προπονήτριες και καλή συνέχεια στο δύσκολο αγωνιστικό τους πρόγραμμα!!!














Περισσότερα  ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια