Ticker

6/recent/ticker-posts

Καρπενήσι: Στα δικαστήρια 80χρονη γιατί δεν είχε κόψει τα νύχια στο γάιδαρό της

Στο εδώλιο μία 80χρονη γυναίκα στο Καρπενήσι κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώου.

Μία απίστευτη υπόθεση εκδικάστηκε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρπενησίου.

Μία γιαγιά 80 ετών μηνύθηκε από μία φιλοζωική οργάνωση, όπου τα μέλη της είχαν πραγματοποιήσει εκδρομή στο Καρπενήσι και είδαν στο δρόμο τη γιαγιά με το γαϊδουράκι, το οποίο δυσκολευόταν να περπατήσει.

Οι φιλόζωοι παρατήρησαν πως τα νύχια στα πόδια του γαϊδουριού δεν ήταν κομμένα και γι’ αυτό το λόγο δυσκολευόταν πολύ το ζώο να μετακινηθεί.

Άμεσα η φιλοζωική οργάνωση κίνησε όλες τις νομικές διαδικασίες κάνοντας μήνυση στη γιαγιά για κακομεταχείριση του ζώου, ενώ παράλληλα κατάφερε να της πάρει το γαϊδουράκι από την κατοχή της.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν το πρωί της Πέμπτης στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρπενησίου, η γιαγιά ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε κακομεταχειρίστηκε το γαϊδουράκι της, ενώ δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς κατά τη διάρκεια της απολογίας της.

Τελικά, η 80χρονη γυναίκα έπεισε τους δικαστές και αθωώθηκε.

Το περιστατικό έκανε γνωστό με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο twitter ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Νικόλαος Καραγιαννακίδης γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Γιαγιά 80 ετών χήρα σε σχήμα Γ ήταν σήμερα κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώου διότι στο γαϊδούρι που είχε δεν έκοψε τα νύχια. Φιλοζωική οργάνωση τη μήνυσε κ της πήρε το γάιδαρο.
Στο δικαστήριο έκλαιγε με λιγμούς. Αθωώθηκε!
Αλήθεια, τι κοινωνία αφήνουμε να πλάσουν κάποιοι;”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια