Ticker

6/recent/ticker-posts

Όχι ανεμογεννήτριες στον Αγ. Βασίλη (Τυλφούσιο) -Όχι και στην Κοιλάδα των Μουσών

Αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων ως 10ο  εισάγεται το θέμα :Περί της έκφρασης γνώμης για την ΜΠΕ αιολικών σταθμών στη θέση ΄΄ΞΕΡΑΚΙΩΝΑ΄΄ & ΄΄ΜΥΤΙΚΑ΄΄.
Επειδή αντικείμενο μιας ιστοσελίδας μικρής ή μεγάλης δεν είναι μόνο να κολακεύει  τους αιρετούς μας , αν και κάποιοι έχουν μπερδέψει τις έννοιες σεβασμός και κολακεία αλλά να βοηθά , να ψάχνει και να κάνει έλεγχο σε αυτονόητα δίκαια θέματα που απασχολούν τους Δημότες.
Αυτό δεν πρέπει να ενοχλεί κανέναν που είναι ξεκάθαρος.
Οι εταιρείες ανεμογεννητριών θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς ιερό και όσιο.
Εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε ιστορικούς χώρους , αρχαιολογικά μνημεία κλπ και να τους οδηγήσουμε σε χώρους που δεν επηρεάζουν τα παραπάνω.

Έχουμε λοιπόν για αύριο: θέση ΄΄ΞΕΡΑΚΙΩΝΑ δηλαδή Αγ.Βασίλης ή ΤΥΛΦΟΥΣΙΟ όρος και ΜΥΤΙΚΑ.
 Ναι ,Αγ.Βασίλης που ανεβαίνουμε στα Υψηλάντια



Για την ''τιμή των όπλων'' και για λόγους ουσίας όμως, επειδή το ίδιο για λόγους δυσδιάκριτους για την ώρα δεν έγινε  για την Κοιλάδα των Μουσών στην Άσκρη η δεν προβλεπόταν, θα πρέπει ΟΜΟΦΩΝΑ να παρθεί και για τα δυο θέματα αρνητική γνωμοδότηση, έστω και καθυστερημένα, για την Κοιλάδα των Μουσών.

Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων όπως αρμόζει για να είστε μπροστάρηδες  αν χρειαστεί και για κάθε ενδεχόμενο.
Διώξτε τους να πάνε παραπέρα που δεν ενοχλούν


Ο Μύτικας προφανώς είναι κοντά Δυτικότερα , οι εταιρείες μας μπερδεύουν με τις  ονομασίες υψωμάτων και δεν αναφέρουν συντεταγμένες.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια