Ticker

6/recent/ticker-posts

Ο Λευτέρης Κτιστάκης για το κλείσιμο της παθολογικής κλινικής του Γεν. Νοσοκομείου Θήβας

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Βοιωτία, κ. Λ. Κτιστάκης, μίλησε στο «Ράδιο Θήβα»,https://www.radiothiva.gr/ στην εκπομπή «Ενημερωμένος Πολίτης» για το μείζον ζήτημα του κλεισίματος της παθολογικής κλινικής του Γεν. Νοσοκομείου Θήβας.

Ο κ. Κτιστάκης αρχικά επισήμανε πως «εδώ και χρόνια υπάρχει μια απαξίωση, την βλέπουμε όλοι όσοι έχουμε επισκεφθεί το νοσοκομείο. Το κλείσιμο της παθολογικής κλινικής ήταν το κερασάκι στη τούρτα ίσως, το οποίο θα το έλεγε χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου γιατί ήδη από τις αρχές καλοκαιριού ξέραμε πως υπήρχε μεγάλο πρόβλημα και ενδέχεται να κλείσει, μεσολάβησαν βέβαια και δύο αναρρωτικές άδειες, και οδηγηθήκαμε στο κλείσιμο.»


Στη συνέχεια ο κ. Κτιστάκης ανέφερε πως στο σημείο αυτό, «προέχει η άμεση αντιμετώπιση στις επόμενες εβδομάδες να μπορεί να λειτουργεί το νοσοκομείο σωστά, ενδεδειγμένα για τους αρρώστους που προσέρχονται και για τους ασθενείς. Από εκεί και πέρα καλό είναι να δούμε με άνεση χρόνου να δούμε τι έχει γίνει και ποιος φταίει, σήμερα όμως εδώ που βρισκόμαστε είναι πρώτον η άμεση αντιμετώπιση και δεύτερον μια ριζική λύση που θα δώσει στο μέλλον την λύση διαπαντός. Προφανώς πρέπει να γίνουν προκηρύξεις, νομίζω εχθές έγινε για μια θέση παθολόγου. Ο κ. Κοντοζαμάνης σε επερώτηση του κ. Μουλκιώτη στη Βουλή είπε ότι θα γίνει η διαδικασία του κατ’ επείγοντος που θα περάσουν τρεις μήνες. Πρέπει να έχουμε μια άμεση αντιμετώπιση, να αποσπαστούν παθολόγοι στο νοσοκομείο της Θήβας, όχι μόνο γενικοί γιατροί, για την άμεση αντιμετώπιση των αναγκών. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη ρίζα του. Για αυτό πρέπει να γίνουν προκηρύξεις θέσεων, ώστε και προσωποπαγείς.»

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Κτιστάκη στον παρακάτω σύνδεσμο.




https://www.radiothiva.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια