Ticker

6/recent/ticker-posts

Νέος συναγερμός για COVID-19 στην Αλίαρτο και Λιβαδειά

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αρνητικά στον ιό βρέθηκαν όλα τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς μετά το κρούσμα του κορονοιού σε οδηγό προμηθευτικής εταιρείας σε καταστήματα εστίασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του star αρκετοί ήταν οι επιχειρηματίες επαφές του οδηγού, που έσπευσαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς για το τεστ ανίχνευσης του ιού.

Ο οδηγός της εταιρείας που βρέθηκε θετικός βρίσκεται σε καραντίνα ενώ η σύζυγός του που επίσης έχει νοσεί νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο.

Νέος συναγερμός στη Βοιωτία μετά την πληροφορία ότι οδηγός προμηθευτικής εταιρείας που συνεργάζεται με επιχειρήσεις εστίασης, βρέθηκε θετικός στο κορονοιό, όπως και η σύζυγός του.

Ιδιοκτήτες καταστημάτων που έρχονταν καθημερινά σε επαφή με τον συγκεκριμένο προμηθευτή έχουν ήδη ειδοποιηθεί να μεταβούν στα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας για να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του ιού.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο Λιβαδειάς είναι σε εξέλιξη ήδη δειγματοληψία επιχειρηματιών από την Αλίαρτο και τη Λιβαδειά.

Απορία: Όσοι ήρθαν ή έρχονται σε επαφή με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες ,ανεξαρτήτως αν τελικά αυτοί θα είναι θετικοί η αρνητικοί, ενημερώθηκαν για αυτοπεριορισμό?

https://tvstar.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια