Ticker

6/recent/ticker-posts

Ποδηλατώντας την Ελλάδα : Ο Παναγιώτης Μπαλολάκης στην Αλίαρτο με τον Γιώργο Ντασιώτη




Με το Δήμαρχο Αλιάρτου-θεσπιέων Γιώργο Ντασιώτη συναντήθηκε ο Παναγιώτης Μπαλολάκης από τα Χανιά στα πλαίσια του ποδηλατικού γύρου της Ελλάδας. 7000 χλμ / 180 μέρες.

Μια πρωτότυπη οικολογική διαδρομή με τίτλο “Ποδηλατώντας την Ελλάδα”, άρχισε στις 4 Μαΐου 2021 από το Παλιό Λιμάνι Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης στηρίζει την προσπάθεια η οποία σε λίγες μέρες θα λάβει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα όπως δήλωσε ο Παναγιώτης στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Παναγιώτης Μπαλολάκης στον λίγο χρόνο παραμονής του στην Αλίαρτο μετά την συνάντηση με τον Κο Ντασιώτη επισκέφτηκε και φωτογραφήθηκε στους Κήπους Αλιάρτου.


Αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στοχεύει να διατηρήσει ένα χαμηλό, σχεδόν μηδενικό, οικολογικό αποτύπωμα αξιοποιώντας το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς, ένα μικρό φωτοβολταϊκό για την απαραίτητη ενέργεια των συσκευών τηλεφωνίας/καταγραφής και διαμονή σε συνθήκες αυτόνομης κατασκήνωσης.

Τέλος, μέσα από τις σελίδες της δράσης στα κοινωνικά δίκτυα, θα μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και υλικό από τη διαδρομή του Παναγιώτη Μπαλολάκη σταθμό-σταθμό, μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι του και να επιστρέψει πίσω στα Χανιά, απ’ όπου ξεκίνησε.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια